RN 17042008 Jeløy FHS0785

Jeløy Folkehøyskole

Lurer du på hva du skal neste skoleår? Eller neste halvår? Prøv noe nytt og spennende!

• Foto: Ranveig Nordgaard
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Jeløy folkehøyskole er en skole uten karakterkrav for deg som søker et opplevelsesår. Det er en passe stor skole der alle kjenner alle, og hvor fellesskap, vennskap og mestring står i fokus.

Søk her

Vårt mål er å skape et annerledes år for deg, der du kanskje blir enda bedre kjent med deg selv og setter deg noen nye mål i livet. Vi ønsker å gi deg et grensesprengende år på dine premisser.
– Jeløy Folkehøyskole

Alle som søker for våren 2021 vil automatisk få enkeltrom med dusj/toalett på rommet. Og vi kan også halvårslinjer på de fleste av våre linjer.

Finn ut mer og søk her

Skolen ligger idylisk til på Jeløy i Moss med sjø, skog og flotte turområder rett i nærheten. For den som liker dykking, kiting, windsurfing, kajakkpadling, fisking osv. har Moss flotte områder for det både i Oslofjorden og i Vansjø. Moss sentrum er snaue 20 minutters gange unna skolen. Der finner du kafeer, butikker, kjøpesenter og togstasjon. Fra togstasjonen kan du ta toget til Oslo som tar ca. 45 min.

Jeløy folkehøyskole eies og drives av Frelsesarmeen, noe som gir utslag i mål og verdier. Uavhengig av livssyn vil du bli møtt med interesse og respekt. Skolen ønsker likevel å utfordre på spørsmål omkring tro og verdier. Den daglige morgensamlingen har en kristen profil. Det er i tillegg tilbud om være med på samtalegrupper, bibelgrupper og kveldsmøter.


RELATERTE SAKER