Musikkskole, Frelsesarmeen Trondheim
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Musikkskole, Trondheim

Vi tilbyr musikkskole for barn og ungdom. Lær deg å spille et instrument – eller bli enda flinkere!

Vi tilbyr musikkskole for barn i grunnskolealder og ungdom på videregående. Undervisningen foregår en-til-en mellom lærer og elev. Vi tilbyr undervisning i piano, gitar, trommer og bass. Det er undervisning til fast oppsatt tid hver Torsdag, og hver elev har 30 minutter med undervisning. Det er ikke undervisning i skolens ferier eller på røde dager. I tillegg til undervisning får elevene mulighet til å opptre på konserter, gudstjenester eller andre arrangementer i regi av Frelsesarmeen Trondheim.

Frelsesarmeens musikkskole i Trondheim er åpen for alle, uansett livssyn eller religiøs tilhørighet. Undervisningen foregår i lokaler godt tilrettelagt for elever med nedsatt funksjonsevne.

Pris: 50,- per semester. Da blir barnet medlem av Frelsesarmeens barn- og unge (FAbU). Som medlem i FAbU får man rabatt på leirer og arrangementer, forsikring og det bidrar til at vi har mulighet til å drifte musikkskolen videre slik at vi kan ha det så billig som mulig. Disse 50,- inkluderer:

  • Undervisning med privatlærer
  • Instrumentlån i våre lokaler
  • Personlig hefte med noter
  • FAbUs medlemsavgift
  • Forsikring

Alle som har registrert seg blir kontaktet fortløpende med informasjon om plass og eventuell venteliste.

Påmeldingsskjema

Fyll inn skjemaet under for registrering. Ved utfyllelse av skjemaet blir dere satt på venteliste. Vi tar kontakt fortløpende når det blir ledige plasser.

Dersom eleven er under 18 år, trenger vi informasjon om foresatte

KONTAKTINFO MUSIKKSKOLE, TRONDHEIM