Ungjazz Skien
Illustrasjonsfoto: Atikh Bana, Unsplash
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Ungjazz, Skien

Har du lyst til å spille jazz i stort ensemble, lære mer om jazz og improvisasjon – og i tillegg møte mange andre musikkinteresserte? Da er dette noe for deg!

Vinteren 2022 starter Frelsesarmeen i Skien og Skien kulturskole opp et lokalt jazzensemble for ungdom i alderen 13–20 år.

Musikalsk leder

Musikalsk leder er trombonist, komponist, arrangør og bandleder Nilas Granseth med jazzutdanning fra Norges musikkhøyskole. Han trådte sine barnesko i skolekorps før han begynte på musikklinja ved Vinstra VGS. Nilas spiller med en rekke ulike band og orkestre. Han er også ofte å finne i blåserekka til Lemaitre, Chris Holsten, Vidar Busk og ikke minst i Oslo Jazzensemble (tidligere: Ensemble Denada) som du kan høre her med Skiens egen jazzsangerinne, Torun Eriksen.

Nilas har også medvirket på flere TV-produksjoner, blant annet Håp i ei gryte på TV2 og gitt ut plata NilasaliN med egenkomponert musikk.

Nilas Granseth
Musikalsk leder, Nilas Granseth. (Foto: Johannes Granseth)

Instrument

Vi har åpent for alle instrumenter: treblås, messing, stryk, komp, sang osv. og jobber med jazz i vid forstand. Vi spiller funk, blues, rock og jazz. Her blir det utfordringer og musikkglede for alle!

Konsert

Ensemblet øver to helger hvert semester. Hver helg avsluttes med en konsert. Ved påmelding forplikter man seg til å møte på alle øvingshelger som er satt opp gjennom skoleåret.

Påmelding

Du melder deg på ved å fylle ut dette skjemaet.


Ungjazz er et samarbeid mellom Skien kulturskole og Frelsesarmeen i Skien.

Microsoft Teams image 24