Mentor
Alt om vårt arbeid med eldre

Mentor+

Er du 60+ og vil dele opplevelser, gode samtaler, aktiviteter og begeistring med jevnaldrende, samtidig som du lærer noe nytt? Som mentor – eller deltaker – kan du dele gode øyeblikk med andre!

Mentor+ er et konsept hvor vi ønsker å koble sammen seniorer i Oslo for flere opplevelser i hverdagen.

Dere bestemmer selv hvordan dere vil bruke tiden sammen. Kanskje dere begge liker å gå tur, møtes over en kaffekopp eller utforske byens kulturtilbud?

Dere vil få god oppfølging fra vår prosjektleder. Det vil også bli arrangert treffpunkt i det hvite huset på Ensjøtunet.

Vil du være mentor?

Som mentor går du først gjennom et refleksjonskurs. På kurset er det nyttig faglig påfyll som gjør deg forberedt på rollen som mentor. Du vil blant annet lære mer om kommunikasjon som støtteverktøy, rolleavklaring, inspirasjon og kilder til mening. Det vil bli god anledning til refleksjon og samtale med de andre på kurset.

I løpet av kurset kobler vi deg sammen med en person som ønsker flere aktiviteter og opplevelser i hverdagen. Som mentor forplikter du deg til å delta i prosjektet et halvt år.

Les mer om refleksjonskurset her.

Ønsker du deg en mentor?

Vil du dele flere gode øyeblikk med andre? Som deltager i Mentor+ kobler vi deg med en mentor som også er over 60. Dere bestemmer selv hvordan dere vil bruke tiden sammen. Kanskje dere begge liker å gå på tur, møtes over en kaffekopp eller utforske byens kulturtilbud?

Ta kontakt med prosjektleder Synne Lien for mer informasjon og en uforpliktende prat på tlf. 408 00 588 eller på e-post: synne.lien@frelsesarmeen.no


Dersom du er interessert i å vite mer om Mentor+ og vil bli kontaktet av oss, fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt:

Mentor logo 01

RELATERTE SAKER