Mentor+
Alt om vårt arbeid med eldre

Mentor+

Er du 60+ og vil dele opplevelser, gode samtaler, aktiviteter og begeistring med jevnaldrende, samtidig som du lærer noe nytt? Som mentor – eller deltaker – kan du dele gode øyeblikk med andre!

Med dette konseptet ønsker vi å koble sammen seniorer i bydel Gamle Oslo. Som mentor og deltaker finner dere sammen fram til aktiviteter og interesser dere ønsker å bruke tiden på, og treffes jevnlig i et halvt års tid. Kanskje dere begge liker å gå på tur, vil lære dere et nytt språk eller utforske byens museum?

Det vil også være treffpunkt på Ensjøtunet underveis i prosjektperioden, og dere vil få god oppfølging fra prosjektansvarlig.

Vil du være mentor?

Som mentor går du først gjennom et refleksjonskurs. På kurset er det nyttig faglig påfyll som gjør deg forberedt på rollen som mentor. Du vil blant annet lære mer om kommunikasjon som støtteverktøy, rolleavklaring, inspirasjon og kilder til mening. Det vil bli god anledning til refleksjon og samtale med de andre på kurset.

I løpet av kurset kobler vi deg sammen med en person som ønsker flere aktiviteter og opplevelser i hverdagen.

Les mer om refleksjonskurset her.

Har du lyst til å bli en mentor, ta kontakt med seniorveileder Marthe Aske Waale for mer informasjon og en uforpliktende prat!

Tlf. 408 00 578 eller marthe.aske.waale@frelsesarmeen.no

Vil du være deltaker?

Ønsker du mer innhold i hverdagen? Savner du noen å prate med, finne på aktiviteter eller å gå på kafé med? Hos oss får du tildelt en «mentor» du kan finne på hyggelige aktiviteter og dele fellesskap med.

Ta kontakt med seniorveileder Marthe Aske Waale for mer informasjon og en uforpliktende prat på tlf. 408 00 578 eller på e-post marthe.aske.waale@frelsesarmeen.noMentor logo 01

RELATERTE SAKER