ALPHA IMAGE 01
Alt om vårt arbeid med menighet

Alphakurs, introduksjonskurs i kristen tro, Tromsø

Er du litt nysgjerrig på kristen tro? Lurer du på hvorfor kristne fremdeles leser i Bibelen? Og hva er egentlig poenget med å be til Gud? Dette og enda flere temaer utforsker vi sammen på Alphakurs i Tromsø.

På Frelsesarmeen i Tromsø har vi i mange, mange år arrangert Alphakurs. Det er så populært fordi vi stadig vekk treffer nye mennesker som har lyst til å utforske kristen tro for første gang. I tillegg er det hyggelig med en ukentlig treff der man spiser sammen og blir kjent med nye mennesker.

Alphakurs er delt i tre deler:

  • Mat - Vi starter kurset med å spise middag sammen. Her er det mye skravling og det er alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker.
  • Undervisning - Her utforskes den grunnleggende kristne tro og det er laget for å inspirere til gode samtaler. Som regel varer det i 30 minutter, og det er enten en person som underviser, eller man ser en video.
  • Samtale - Etter undervisningen går man sammen med sin faste gruppe og prater om tema. Du får høre andres refleksjoner og tanker og kan dele hva du selv tenker på. Du kan si hva du vil, men det er ingen forpliktelse til å si noe.

Et Alphakurs går vanligvis over 12 uker. Ta kontakt dersom du har lyst til å være med neste gang vi starter.


KONTAKTINFO ALPHAKURS, INTRODUKSJONSKURS I KRISTEN TRO, TROMSØ