Julekrybbe

Bestill Krigsropets julehefte nå!

Nå går det fort mot jul igjen, og dere kan glede dere til tidenes største og fineste julehefte! 74 sider med stoff til glede, nytte og inspirasjon går snart i trykken, og nå er det tid for å legge inn årets bestilling!

• Foto: Kristianne Marøy
Sist oppdatert:

Bestillingsskjema nederst i artikkelen

Salget av Krigsropets julehefte har vært en årlig tradisjon i Norge helt siden 1888, og er dermed en viktig del av både kulturhistorien, Frelsesarmé-historien og mange generasjoners juletradisjoner.

Dette kan vi friste med

Krigsropets julehefte er et ekstra flott dobbeltnummer, fullt av evangelium og julestemning. I år har vi blant annet varme, livsnære intervjuer med Amalie Krogh som spiller hovedrollen i «Reisen til Julestjernen», Nils Georg Nilsen i Nordic Tenors, Frelsesarmeens dyktige sanger Marit Selbæk, og ikke minst et eksklusivt intervju med Norges verdenskjente forfatter Jon Fosse, som i år var nominert til Nobel-prisen i litteratur.

Vi besøker Oslo slumstasjon i julestria, opplever juleverkstedet på Jobben i Kongsvinger, følger Frelsesarmeen i Fredrikstad gjennom førjulstiden og baker lefser sammen med Ragnar Enger og Frelsesarmeen i julebyen Gjøvik. TV-pastor Egil Svartdal forteller om juleevangeliet i bibelserien vår, og du kan lese om all den gode hjelpen som kommer ut av bidragene i Julegryta. Dette, og mye mer, kan leserne varme seg på i adventstida.

Smilende Amalie Krogh i Reisen til julestjernen holder en lysende stjerne i hendene
Amalie Krogh i "Reisen til julestjernen". (Foto: Fredrik Arff // Scenekvelder)

Vær med å spre julebudskapet!

Takk for all kreativitet og innsats med å spre Krigsropet under denne lange perioden alt har vært så annerledes! Det er gledelig å se at korpsene sakte, men sikkert, begynner å gå tilbake til normal bestilling igjen! Vi håper dere har lyst og mulighet til å bestille Krigsropets julehefte til aktiv bruk i arbeidet gjennom hele adventstiden – som evangelisering, som gave til støttespillere og frivillige, som en ekstra julegave ved matutdelingene, og som oppfølging og oppmuntring til mennesker vi følger opp og hjelper gjennom mange av Frelsesarmeens tiltak og tilbud.

Vi har et ønske om at Krigsropets julehefte skal være naturlig til stede ved alle julegryter og ved alle julearrangementer Frelsesarmeen inviterer til i førjulstiden, slik at de vi møter også kan få julebudskapet med seg hjem.

Krigsropets julehefte gjelder for uke 50-52, med beregnet salgsperiode i hele adventstiden. Det sendes fra trykkeriet 15. november.

Det første bladet over nyttår blir da nr 1+2 (sammenslått nummer), som sendes fra trykkeriet 17. desember, med beregnet salgsdag 8. januar.

Pris

Krigsropets julehefte koster kr 75,-/stk. Av dette får korpsene kr 15,- per blad.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Aslaug Mølstad, redaksjonssekretær i Krigsropet,
e-post, på Teams eller på tlf. 928 92 706.

Vi gleder oss til å motta bestillingen deres!
Lykke til med all god innsats i førjulstiden!


Bestillingsskjema


RELATERTE SAKER