Julebord Jobben Sandvika, Krigsropets julehefte 2020

Bestill Krigsropets julehefte nå!

Førjulstiden nærmer seg, og Krigsropets julehefte er snart klart – et 60 siders vakkert magasin fylt med julestemning og hjertevarme reportasjer. Du kan fortsatt legge inn din bestilling!

• Foto: Kristianne Marøy
Sist oppdatert:

Bestillingsskjema nederst i artikkelen

Salget av Krigsropets julehefte har vært en årlig tradisjon i Norge helt siden 1888, og er dermed en viktig del av både kulturhistorien, Frelsesarmé-historien og mange generasjoners juletradisjoner.

Himmel på jord

Fra innholdet i juleheftet nevner vi blant mye annet intervjuet med Herborg Kråkevik, som er Frelsesarmeens juleartist i år. Jan Vincents Johannessen forteller om hvordan arbeidet ved Fyrlyset, Frelsesarmeens kontaktsenter for rusavhengige, inspirerte ham til å skrive den kjente julesangen «Himmel på jord». Vi blir med på stemningsfull juletrehogst, opplever den travle og meningsfulle juletida med Frelsesarmeen i Tromsø, og får se hvordan glassblåserne på Hadeland glassverk former både himmelen og englene til den klassiske julekrybben som så mange eier. I tillegg finner du juleevangeliet, julekryssord, juletreets historie, julekunst, og mange flere varme og personlige fortellinger og reportasjer.

Herborg Kråkevik sitter og holder i en bok, i rom, dunkelt belyst med stearinlys.
Les intervju med årets juleartist, Herborg Kråkevik, i Krigsropets julehefte. Foto: Mette Randem

Kan du hjelpe?

I denne utfordrende koronatiden har vi erfart at mange i enda større grad setter pris på godt lesestoff, også som en god og nødvendig pustepause fra alt som skjer på skjerm i disse dager. Samtidig er det i år spesielt viktig med kreativitet og oppfinnsomhet for å nå ut til alle de som vil ha glede av dette vakre julemagasinet vårt. Kan du hjelpe oss? Hvordan kan Krigsropets julehefte nå flest mulig på ditt sted og i din sammenheng? Dette er noen av mange ideer og muligheter:

  • Legg det ved julegaver du gir og julekort du sender.
  • Kjøp juleheftet som en hyggelig julehilsen til naboer, samarbeidspartnere og venner.
  • Selg det overalt hvor folk møter Frelsesarmeen i denne førjulstiden.
  • Ha alltid julehefter til salgs ved Julegryta, på adventsarrangementer og juletiltak.
  • Legg det med i matposer som deles ut og ved gavekort som gis i forbindelse med juleutdelingen, som en ekstra hyggelig julehilsen.

Pris: kr 60 per julehefte.

Bestillingsfrist mandag 26. oktober.


RELATERTE SAKER