Sommmerbakside krigsropet beh nett

Bestill Krigsropets sommernummer

Nå er sommeren på vei, og det er Krigsropets sommernummer også! Mer enn 60 sider med inspirerende sommerstoff, som vi ønsker å glede så mange som mulig med.

Sist oppdatert:

Bestill Krigsropets sommernummer nå! Siste frist er mandag 7. juni. Bestillingskjema nederst i artikkelen

Pris: kr 60,– per magasin, herav kr 10,– til korpsene.

Bladet sendes fra trykkeriet 18. juni, og gjelder for uke 26-31. Det første bladet til høsten blir da nr 32, som sendes fra trykkeriet 30. juli med beregnet salgsdag 7. august. Oppgi hvor mange blader dere ønsker totalt av sommernummeret i bestillingsskjema.

Dette kan vi friste med

Krigsropets sommermagasin er et ekstra flott dobbeltnummer, fullt av evangelium og sommerfølelse. I år har vi blant annet varme, livsnære intervjuer med Tomas Sjödin i hengekøya og Lise O. Luther i kolonihagen. Vi drar på rotur med "hele Norges Helsesista" Tale Maria Krohn, og blir med etterverntilbudet Stedet på Frisk seilas – bare for å nevne noe.

Vær med å spre Krigsropet

Takk for all kreativitet og innsats med å spre Krigsropet under dette året da alt har blitt så annerledes! Vi håper dere har lyst og mulighet til å bestille sommer-Krigsropet til aktiv bruk i arbeidet gjennom hele sommeren, som evangelisering, som gave til støttespillere og frivillige, og som oppfølging og oppmuntring til mennesker vi følger opp og hjelper gjennom mange av Frelsesarmeens tiltak og tilbud.

Vi gleder oss til å motta bestillingen deres!

Har du spørsmål, ta kontakt med Aslaug Mølstad, redaksjonssekretær i Krigsropet på e-post, Teams eller tlf. 928 92 706.

Riktig god sommer!

Bestill sommernummeret ved å fylle ut skjemaet under.


RELATERTE SAKER