Frelsesarmeens kvinner kommandør Rosalie Peddle

Et oppdrag tilpasset vårt århundre

Kommandør Rosalie Peddle, verdensleder for Frelsesarmeens kvinner, oppfordrer til målrettet og nytenkende arbeid rettet mot kvinner og jenter i våre lokalsamfunn verden over.

• Foto: Et oppdrag tilpasset vårt århundre
Sist oppdatert:

I den forbindelse lanseres «‘Reimagining’ of Women's Ministries» – «En ‘nytenkning’ av kvinnearbeidet». Lanseringen kan du se på IHKs nettside, YouTube-kanal og Facebook-side 12. februar.

Møtet vil inkludere kunngjøringen av Frelsesarmeens kvinners nye visjon internasjonalt og avdukingen av en ny logo for Frelsesarmeens kvinner.

• Lanseringsmøtet 12. februar vil begynne klokka 13.30 (norsk tid), med live-strøm tilgjengelig via salvationarmy.org, sar.my/youtube og sar.my/facebook.

• Gudstjenesten før møtet blir strømmet fra rundt klokken 10.15 (norsk tid), og hele arrangementet vil være tilgjengelig på forespørsel så snart det er ferdig.

Bakgrunn:

Lanseringen av «nytenkningen» kommer etter en tid med utredninger, bønn og planlegging, og har sitt utspring i Det høye råds siste møte i mai 2018 hvor kommandør Rosalie Peddle (leder for Frelsesarmeens kvinner) delte en visjon Gud hadde gitt henne for Frelsesarmeens kvinnearbeid.

Hun fortalte medlemmer av Det høye råd at Frelsesarmeens kvinner burde:

• Ha et Kristus-fokus: Vinne kvinner for Jesus, legge til rette for hellighet, åndelig vekst og utvikling av undervisningsferdigheter.

• Være relevante – med et genuint og ektefølt fokus: Tilby kurs, møter, samlinger og verktøy som er relevante og målbevisste for kvinners liv og behov i dag.

• Ha et sosialt rettferdighetsfokus – engasjere kvinner til å identifisere behov og delta i samtaler, møter og samlinger om sosiale rettferdighetsspørsmål i eget samfunn.

I tillegg til avdukingen av den nye logoen og visjonsuttalelsen, vil lanseringsmøtet inneholde historier fra hele verden om hvordan salvasjonister er i tjeneste for kvinner og søker å imøtekomme dagens behov. Bruken av nye sosiale medier vil gi muligheter for kvinner over hele verden til å dele inspirasjon og vise støtte, og gi dem et nettverk av bønn og bevisstgjøring.

En fotoutstilling med nytenkning som tema vil også bli lansert samme dag, med innsendte bilder som del av en verdensomspennende konkurranse. Utstillingen, i Galleri 101, vil inneholde bilder som viser den kraften som finnes i at kvinner jobber sammen i Guds navn.

«Vi tror dette er starten på noe større som Gud kommer til å vise oss i arbeidet for kvinner og unge jenter.»

(Kommandør og verdensleder for Frelsesarmeens kvinner, Rosalie Peddle)

Du kan se intervju med kommandør Rosalie Peddle her.


RELATERTE SAKER