Hva skjer i påska

Hva skjer i påsken?

Påskebudskapet blir formidlet digitalt også i år. Her er en liten oversikt over hva du kan finne om påsken der du er.

• Foto: Kristianne Marøy
Sist oppdatert:

Vi er mange som savner gudstjenestefellesskapet, og særlig nå som påsken står for døren. Likevel er det flott at man, tross alt, har digitale arenaer hvor vi kan snakke om påskens innhold. Og digitalt har vi også større mulighet til å nå mennesker vi kanskje ellers ikke treffer.

Digitale gudstjenester

Som tidligere omtalt, er det flere korps som arrangerer digitale gudstjenester. Her er en oversikt over hvilke steder som har dette tilbudet.

Hvordan dele påskens innhold med andre?

Hvert år googles det alltid mye av mange etter innhold om kristne høytidsdager når de nærmer seg. Påsken og påskens dager er derfor nå i vinden på nett. Frelsesarmeen har laget artikler om de største høytidene, som da kan komme opp når folk googler. Artiklene om påsken vil også legges ut som poster på den nasjonale Facebook-siden til Frelsesarmeen og på Instagram.

Del gjerne artiklene videre med andre dersom du er på Facebook og får dem opp i din nyhets-feed.

Den første artikkelen heter Hvorfor feirer vi påske, og inne i den lenka finner du også de andre påskedag-artiklene.

Forsiden av påskeheftet ligger på en gul duk med pynt rundt. Ole Paus er på forsiden.

Krigsropets påskehefte

Som i fjor kommer vi til å legge ut Krigsropets påskehefte digitalt litt ut i påsken på frelsesarmeen.no. I tillegg vil flere få opp en annonse med intervjuet med Ole Paus på Facebook, og deretter en annonse med nettsiden der man kan tegne et Krigsropet-abonnement. Vi håper med det at flere i Norge skal få øynene opp for påskens budskap – og for Frelsesarmeen og ukemagasinet Krigsropet.


RELATERTE SAKER