Trondheim jul 6
Espen har tidligere bodd på Frelsesarmeeens botilbud Furulund i seks år. Nå har han egen leilighet, men som uføretrygdet er økonomien dårlig. Han setter stor pris på gavekortet han får hos Frelsesarmeen. • Foto: Kristianne Marøy
Alt om vårt arbeid med velferdsarbeid

Trenger du hjelp til jul?

Alle kan oppleve å være i en vanskelig situasjon. Frelsesarmeen i Tromsø ønsker å hjelpe deg som har økonomiske vanskeligheter før jul.

Frelsesarmeen hjelper både familier og voksne/enslige som har behov for ekstra bistand før jul.

For å få hjelp av Frelsesarmeen har vi en kort samtale med deg som trenger hjelp, helst i person i Frelsesarmeens lokaler. Dersom du av en spesiell årsak ikke kan møte opp i person, kan vi gjennomføre samtale over telefon/videosamtale. På samtale må du ta med deg ID til deg selv og eventuelt medlemmer i familien.

Åpningstider for når man kan komme for samtale er tirsdag kl 1400-1700 og onsdag kl 1000-1400 på 15, 16 november, 22, 23 november og 29, 30 november. Siste frist for å søke om hjelp er innen 30.november 2022. Utdeling av julehjelp for familier blir 20. desember 2022 og utdeling av julehjelp til voksne uten barn og enslige er 21.desember 2022. Julehjelpen må hentes personlig i Frelsesarmeens lokaler på avtalt tidspunkt.

Vi vet per nåværende tidspunkt ikke hvor mye hjelp vi kommer til å gi ut. Det har tidligere år vært delt ut gavekort på matvarer, leker til barn, bøker til alle barn, ullklær og hjemmestrikka sokker.

Julehjelpen blir finansiert av gaver gitt av privatpersoner og bedrifter til Frelsesarmeens julegryte i Tromsø.


KONTAKTINFO TRENGER DU HJELP TIL JUL?