Vero moda

Del varmen

VERO MODA samarbeider med Frelsesarmeen over hele Europa for å hjelpe andre.

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Selskapet - som allerede har et sterkt engasjement for bærekraft - oppfordrer sine kunder til å donere brukte kåper og jakker for å hjelpe andre gjennom kampanjen Share the Warmth - Del Varmen. Som takk får giveren 20 prosent rabatt på et nytt plagg når det kjøpes i butikken.

Kampanjen løper fra 7. til 25. oktober 2020 i alle VERO MODA-butikker i Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Færøyene, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Luxembourg, Nederland, Norge, Irland, Sverige, Sveits og Storbritannia.

I Norge er det Fretex som vil motta de brukte klærne. I tillegg til butikksalget deles klær og andre gaver som gis til Fretex ut til trengende gjennom Frelsesarmeens mangfoldige arbeid. En del av inntekten fra bruktsalget til Fretex går også til det sosiale arbeidet i Frelsesarmeen.

I et lignende initiativ som ble kjørt i Danmark høsten 2019, ble rundt 6000 klesplagg samlet inn og distribuert til utsatte kvinner.

– I VERO MODA tror vi på samfunnsansvar og at vi ved å hjelpe hverandre vil spre glede og gjøre hverdagen bedre for andre, sier en talsperson for selskapet. – Vi vet at våre kunder deler vårt syn. Derfor vil vi samarbeide med Frelsesarmeen og dele varmen - og gi et bidrag til andre som trenger vår hjelp.

Jette Skov, fra Frelsesarmeen i Danmark sier: – Vi er veldig takknemlige for dette samarbeidet med VERO MODA og vi er utrolig imponert over de 6000 jakkene vi fikk i fjor. For mennesker i nød har en varm vinterjakke reell verdi både når det gjelder å oppfylle en viktig praktisk nødvendighet og også etterlate et varmt følelsesmessig inntrykk av omtenksomhet og vennlighet. Det er det vi kaller nestekjærlighet, og det betyr like mye som å motta en varm frakk.

Potensielle givere kan finne sin nærmeste VERO MODA-butikk online på www.veromoda.com.

To unge damer som smiler og klemmer med logo for kampanjen