Home Start 6365

Slitne foreldre får et pusterom!

Med din hjelp får småbarnsforeldre uten familie eller nettverk avlastning og hjelp i regi av Frelsesarmeen. Tusen takk!

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Småbarnsforeldre uten familie eller nett­verk rundt seg har det ofte svært krevende i en hektisk hverdag. Da blir en viktig del av et forebyggende arbeid å gi familier avlastning og hjelp til å redusere stresset. Det kommer barna til gode.

Home­-Start Familiekontakten, i regi av Frelsesarmeen, skal være en ressurs – en ekstra voksen når familien kanskje ikke har slekt i nærheten som kan stille opp på den måten. Vi har mange flotte frivillige som er helt uvurderlige, men uten midler til drift, som du er med og gir, hadde ikke dette tilbudet vært mulig. Litt kjedelige ord som «koordinering, oppfølging av familiene i for-­ og etter­kant og opplæring av frivillige» blir til styrke for dagen, omsorg og varme for barnefamilier som trenger det. Ditt engasjement for mennesker som trenger din hjelp, blir derfor satt stor pris på, og det du bidrar med blir til gode hverdager og framtidshåp.

Hele familien gleder seg til onsdagene

En sliten småbarnsmor som får hjelp en gang i uken fortalte:

– Det er nesten så man må klype seg i armen, vi føler oss veldig heldige! Onsdagene har gått fra å være en litt kjip dag, til å bli en dag hele familien gleder seg til. Også Frelsesarmeens ansatte fikk skryt:

– Koordinatoren har gjort en veldig god jobb med å sette oss sammen med en familiekontakt, vi merket allerede første gang vi møtte den frivillige at hun kom til å bli en viktig person for oss. Vi tenker på henne nesten som utvidet familie, for­talte den takknemlige mammaen.

På vegne av alle de småbarnsforeldrene du gjennom gaver har gitt en litt bedre hverdag: Tusen takk!