Ensjøtunet 50 B1567
Sammen kan vi hjelpe hverandre, både med mat, omsorg og fellesskap. Alle mennesker fortjener å bli sett. • Foto: Mette Randem (Illustrasjonsbilde)

Sammen mot ensomheten

Takket være mange rause givere, kan vi tilby gode møteplasser der mennesker kan få kjenne på varme fellesskap i sitt nærmiljø.

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Mange av Frelsesarmeens lokale møteplasstilbud heter Sammen. Og det ligger varme i det ordet, synes vi. Det å være sammen og på lag, i motsetning til det å være alene, eller i verste fall ensom, kjennes tryggere – og mye hyggeligere.

Vi vet at mange mennesker lever alene i Norge. Man trenger ikke være ensom av den grunn, men i en tid vi snakker om økt fattigdom, nød og høye matpriser, vet vi at også venner og gode samtaler er en rikdom ikke alle har. Mangel på nettverk kan også oppleves som fattigdom. Det ønsker Frelsesarmeen å være med på å motvirke.

Vi ønsker å være mer enn et sted for en matpose, og vi tilbyr også omsorg og fellesskap. Takket være mange rause givere, kan vi tilby gode møteplasser der mennesker kan få kjenne på varme fellesskap i sitt nærmiljø.

I disse dager tenker vi særlig på de eldre blant oss som er usikre på alderdommens videre vei. Mange bekymrer seg for mangel på nettverk, ensomhet og lange dager uten innhold. Vi er derfor opptatt av å invitere mennesker i alle aldre inn i våre fellesskap.

Ensjøtunet 50 B2066 beh
Det ligger mye i en klem, en samtale og et smil. Og det er ofte mer enn næring i en matbit og en god kaffekopp. Se og bli sett. Det fortjener alle! Takk til alle som på ulikt vis bidrar til å gjøre våre fellesskap for både unge og eldre mulig!

Med din støtte kan vi hjelpe flere

Hvor ofte vil du gi?
Hvor mye vil du gi?