4 jenter i ulik aldre sitter i blomstereng og smiler og spiser vannmelon
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Aktiviteter for barn og unge, Gjøvik

Lurer du på å konfirmere deg i Frelsesarmeen? Er du glad i å synge med barnet ditt? Skal dere ha barnevelsignelse for babyen deres? Vi har mange grupper med ulike aktiviteter for barn og unge på Gjøvik: Konfirmasjon, småbarnssang og mye annet. Les mer her.

Barnekirke
Søndager med ordinær gudstjeneste vil det være tilbud om barnekirke. Her samles barn mellom 2-12 år til egen andaktsstund som er tilpasset barna både i innhold og lengde.

Sammen – Familie
Hver onsdag kl. 17–19 samles barn mellom 2 og12 år sammen med sine foreldre til felles aktiviteter i Ringveien 8b.

Småbarnssang
Annenhver onsdag så har vi delt gruppe, det betyr at de mellom 2 og 6 år til småbarnssang, de mellom 6 og 10 har aktivitetsgruppe og de mellom 10 og 12 har tweens-samling.

Onsdagen hvor det ikke er delt gruppe så har vi felles aktivitet – gjerne ute. Da møtes vi, om ikke annet er opplyst, i Ringveien 8, før vi går til det stedet vi skal være.

Sammen – Ung
Ungdomsgruppa vår er fra 12 år og oppover. Her veksler vi på å ha temakvelder og aktivitet utenfor huset. Det er ungdommene i hovedsak som bestemmer aktiviteter og temaer til temakveldene.

Vi møtes hver fredag kl. 18–20, og har base i Ringveien 8b.

Barnevelsignelse
Vi tilbyr barnevelsignelse, ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon.

Konfirmasjon
Hvert år i august starter vi med et nytt kull med konfirmanter. Les mer om det å konfirmere seg i Frelsesarmeen. Vi har undervisning, en hel uke på konfirmantleir, en sommer tur hvor vi lærer mer om Frelsesarmeen, må delta på noen gudstjenester i løpet av året. Det er ikke krav til å være døpt eller barnevelsignet for å konfirmere seg sammen med oss. Vi tar i løpet av konfirmanttiden opp mange aktuelle temaer i tillegg til temaer knyttet til tro og tvil.

Følg Frelsesarmeens barn og unge på Gjøvik på Facebook