Tim mossholder 1081080 unsplash
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Ungdomsklubb, Oslo

Er du over 13 år? Vil du være med i et trygt og sosialt fellesskap hvor du kan være deg selv, ha det gøy, og bli kjent med andre? Ungdomsklubben vår har plass til flere, og du er velkommen!

#Basement - Templet korps (Oslo)

På Frelsesarmeen i Oslo sentrum møtes vi til ungdomsklubb hver torsdag kl. 19. Hos oss er du velkommen med alt du er – det som er bra, og det som er kjipt, og det som bare er gøy! Vi jobber aktivt for at alle skal føle seg inkludert og velkomne, og vi ønsker å skape et trygt fellesskap som du kan utfolde deg i!

En samling hos oss består av spill og samtaler, kiosk, og en kort andakt om kristen tro. Annenhver uke har vi en aktivitet som kan være både gøy, spennende, lett, vanskelig og utfordrende. Aktiviteten kan for eksempel være rebusløp, lage og fremføre en sang, bygge en skulptur, dans, maling, spille inn kortfilm, lage teater, TV-spillkonkurranse, matlaging, filmkveld, og mye mer. Du får med andre ord prøvd deg både på ting du er god på, og ting du er mindre god på, samtidig som du blir kjent med fine folk!

Når vi ikke har en stor aktivitet, har vi fortsatt klubb: Det er bare mer avslappet! Da spiller vi gjerne brettspill, eller Mario kart, eller FIFA eller hva nå enn de som er til stede skulle ønske!

Dersom du trenger et sted å høre til, bidra, slappe av, møte folk, eller bare ha noe å gjøre en kveld, er du mer enn velkommen hos oss. Klubben er åpen for alle som er 13 år og eldre!


KONTAKTINFO UNGDOMSKLUBB, OSLO