Tim mossholder 1081080 unsplash
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Ungdomsklubb, Oslo

Er du over 13 år? Vil du være med i et trygt og sosialt fellesskap hvor du kan være deg selv, ha det gøy, og bli kjent med andre? Ungdomsklubben vår har plass til flere, og du er velkommen!

Templet korps (Oslo) - #Basement

På Frelsesarmeen i Oslo sentrum møtes vi til ungdomsklubb hver torsdag kl. 19. Hos oss er du velkommen med alt du er – det som er bra og det som er kjipt og det som bare er gøy! Vi jobber aktivt for at alle skal føle seg inkludert og velkomne, og vi ønsker å skape trygge rammer der du kan være deg selv, slappe av, og ha det bra.

En samling hos oss består av spill og samtaler, kiosk, og en kort andakt om kristen tro. Hver uke har vi en aktivitet som kan være både gøy, spennende, lett, vanskelig og utfordrende. Her får du utfolde deg kreativt, tenke hardt, samarbeide i lag, og le masse! Aktiviteten kan for eksempel være rebusløp, lage og fremføre en sang, bygge en skulptur, dans, maling, spille inn kortfilm, lage teater, TV-spillkonkurranse, matlaging, filmkveld, og mye mer. Du får med andre ord prøvd deg både på ting du er god på, og ting du er mindre god på, samtidig som du blir kjent med fine folk!

Dersom du trenger et sted å høre til, bidra, slappe av, møte folk, eller bare ha noe å gjøre en kveld, er du velkommen til oss. Klubben er åpen for alle som er 13 år og eldre.

Har du spørsmål? Send dem på mail til jonathan.waters@frelsesarmeen.no, eller sjekk ut gruppen vår på Facebook her.

NB: Vi justerer fortløpende tilbudet for å ta høyde for gjeldende smittevernstiltak. Når vi ikke kan møtes fysisk, har vi digital klubbkveld med morsomme internettaktiviteter. Send mail til oss hvis du ønsker å være med på dette.KONTAKTINFO UNGDOMSKLUBB, OSLO