Servering gudstjeneste Frelsesarmeen Tromsø
Alt om vårt arbeid med korps (nærmiljøkirker)

Gudstjeneste for alle, Tromsø

Velkommen til et godt og varmt fellesskap som møtes hver søndag i Tromsø. Vi gleder oss over å møte hverandre og få et glimt at Guds kjærlighet. Ekstra velkommen til deg som kommer for første gang!

Frelsesarmeen i Tromsø har gudstjeneste hver søndag kl. 12. Vi er en fargerik gjeng i ulik alder og med ulik bakgrunn. En gudstjeneste på Frelsesarmeen består av sang, musikk, bønn, forkynnelse fra Bibelen og av og til deler ulike mennesker sine historier. Vi har en personlig og uhøytidlig stil, som alltid har plass til flere.

Etter gudstjenesten pleier vi drikke kaffe og spise kake sammen. Dette vil vi starte med igjen så fort smittevernreglene tillater det.

Frelsesarmeen stammer fra metodistkirken og her kan du lese mer om hva vi tror på.

Dersom du trenger at noen ber for deg, ikke nøl med å ta kontakt. Vi tror at vanskelige situasjoner kan forandres ved bønn til vår allmektige Gud.

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved han.
– Jesus, Johannes 3-16-17.

KONTAKTINFO GUDSTJENESTE FOR ALLE, TROMSØ