Torsdagskafe2 2
Alt om vårt arbeid med korps (nærmiljøkirker)

Torsdagskafé, Skien

På torsdagskafé hos Frelsesarmeen får du påfyll av både kaffe og kultur

Torsdagskafé: program for våren 2022


20. januar

Visekveld med Linda Øyen og Emil Skartveit. Thor Fjellvang akkompagnerer

24. mars

Arne Olav Hageberg fremfører egne sanger med tankevekkende tekster og lekent gitarspill. Han er politisk aktiv og jobber daglig tett på mennesker som har måttet flykte etter å ha sagt fra om undertrykkelse og diskriminering i hjemlandet. Han er også opptatt av at vi må forvalte ressursene på jorda til beste for alle. Slike erfaringer og refleksjoner er noe av det som kommer sterkt til uttrykk i sangene hans.

https://www.youtube.com/watch?v=2dtDoojShmY

https://www.youtube.com/watch?v=AOrq9xSeo7w

Når Arne Olav ikke jobber ved Skien bibliotek er vestlendingen stadig å se bak en gitar eller mikrofon på en pub, et kulturhus eller i et kirkerom i Telemark og omegn, fremførende sine egne sanger, eller som gitarist for andre. Han har gitt ut to plater i eget navn og går strakt i studio for å begynne på sitt tredje album. Den nyeste utgivelsen hans heter Perler for folk, og er en duoplate sammen med Hilde Norland Gundersen.

28. april

Mennialledager er en ny gruppe med flere medlemmer som var med i Mannssambandet. Fire medlemmer som synger, pluss keyboard, bass og perkusjon. Medlemmene kommer fra Sarpsborg, Moss, Oslo, Åmot, Tønsberg og Stathelle. Musikkstilen er gospel, pop og ballader.

19. mai

Geir Bakken, Gaither-sanger


Kafeen har gratis inngang og bevertning, med mulighet til å gi et fritt beløp med Vipps eller kontant. Inngangsbilletten gjelder også som lodd i kveldens utlodning! Kafeen er åpen fra kl. 18.30, programmet starter kl. 19.

Mer om våre tilbud ved Frelsesarmeen i Skien