Hornorkester templet

Musikkorps, Oslo Sentrum

Har du spilt eller spiller du et messinginstrument? Har du lyst til å bli med i et orkester med kristen forankring? Da er nok Templet hornorkester noe for deg!

Hvor: Frelsesarmeen Templet (Kommandør T. I. Øgrims plass 4).
Når:
Mandager fra klokken 18.00 til 21.00.

Templet hornorkester (THO) ble startet i 1888, året Frelsesarmeen begynte sitt arbeid i Norge. De 30 medlemmene i alder 18 til nesten 80, er alle amatørmusikere som tilhører og gir av fritiden i Frelsesarmeen. Korpset består av en brassband-besetning og har et stort repertoar bestående av norsk musikk, kirkemusikk, klassiske transkripsjoner, samt tradisjonelle Brass Band-komposisjoner fra Frelsesarmeens rikholdige repertoar. Dette under ledelse av vår faste dirigent, Frode Georgsen.

Hornorkesteret er en svært aktiv gruppe. I tillegg til den ukentlige øvelsen, tar korpset også del i gudstjenesten hver søndag, spiller på forskjellige institusjoner og holder konserter. Hornorkester har gjennomført en rekke innenlands turneer, og har også besøkt Zambia og Zimbabwe, Chile, England, Spania, Russland, Island for å nevne noen.

Templet hornorkester er et musikkorps med det kristne budskapet i sentrum. Vårt ønske er å spre budskapet om Jesus og å dele vår spilleglede til alle som hører på!