Stedet IMG 4873 beh
Alt om vårt arbeid med rusomsorg

Stedet Harstad

En trygg rusfri møteplass, hvor vi i fellesskap tar stegene videre.

På Stedet i Harstad så bistår våre brukere hverandre. Her er en trygg rusfri møteplass, for deg som er over 18 år og som ønsker å bli inkludert i samfunnets vanlige sosiale arenaer.

Vi samarbeider med og bistår brukere i møte med NAV, skole/universitet, kommunale tjenester, behandlingsinstitusjoner og kommunale lag og foreninger.


Aktiviteter og fellesskap

Vi tar stegene videre i fellesskap, og hjelper hverandre. Innholdet i våre tilbud utvikles gjennom våre brukeres deltakelse. Det kan være alt fra samtaler, bistand med boligsituasjon, møter med NAV, matfellesskap, turgruppe, svømming, konserter, teater og hobbyverksted.

Vi legger til rette for et rusfritt fellesskap, hvor vi styrker hverandre gjennom positive relasjoner som også benyttes utenom Stedets åpningstider.

Faste brukere av Stedet har feiret 17. mai, julaften og nyttårsaften sammen, i tillegg til å gå på fjellturer, fisketurer og annet. Brukerne våre blir invitert inn i Harstad korps (nærmiljøkirkens) aktiviteter og fellesskap, og deltar også på dugnader i korpset, og hjelper til ved blant annet matutdelinger.


Åpningstider Stedet

Mandag, tirsdag, torsdag: klokken 10.00-14.00
Onsdag: klokken 12.00-18.00


Armeen Gatefotball
Vi startet med gatefotball i juli 2017. Laget spiller 5-er fotball i bedriftsserien på vinterstid, og spiller gatefotball vår-sommer-høst. Treningstider er torsdager, klokken 14.30-16.00. Bedriftsserien spilles mandager fra klokken 21.00.


Følg oss på Facebook


KONTAKTINFO STEDET HARSTAD


Frelsesarmeens rusomsorg, Stedet Harstad

Sverres gate 1, postboks 434, 9404 Harstad
Organisasjonsnr: 918 538 038