IMG 1313 nett

Dynamo

Frelsesarmeens ungdomsteam

Praktisk info

Dynamo er godkjent for lån og stipend i Lånekassen, og fullført kurs gir 60 studiepoeng.

Priser

Økonomi

Skolepenger: 35 000,-
Skolepenger dekker all aktiviteten på skolen, undervisning, kortere turer, en lengre studietur, lunsj på skolehverdager, to ukers praksis på et korps i Norge og ulike konferanser og aktiviteter gjennom året.

Losji: 40 000,-

Dette dekker kostnad for eget rom med eget bad/bad delt med en person, internett, strøm, tilgang på vaskemaskin, tørketrommel, stue og kjøkken, i tillegg til store fellesarealer som gymsal og treningsrom.

Studiet er godkjent for lån og stipend i Lånekassen, og fullført kurs gir 60 studiepoeng. Du kan også søke om ekstra lån via lånekassen som dekker skolepengene.

Totalt: 75 000,-

Formelle opptakskrav

Det er krav om studiekompetanse, fagbrev eller treårig videregående skole. Det går også an å søke på bakgrunn av realkompetanse hvis du fyller minst 19 år i søknadsåret.

Det blir også foretatt en personlig vurdering på bakgrunn av referanser og opplysningene som gis i søknaden, med tanke på at teamet må kunne bo, studere og reise sammen hele året.

RN 06062012 Jeløy0673

Lokaler

Boliger
Hver student disponerer eget rom i fin leilighet med eget bad/dele bad med en person. Det er flotte fellesarealer med sofakrok, kjøkken og TV. Det finnes noen møbler til utlån.

Undervisningslokaler
Frelsesarmeen eier og driver både et ressurssenter og en offisersskole på Jeløy utenfor Moss. Vi bruker både ressurssenteret og de mer ærverdige og nyrestaurerte byggene til offiserskolen til den teoretiske biten av undervisningen.

Dynamo-teamet vil reise en del, hovedsakelig i Norge, men det blir også potensielt en tur til Island og andre nærliggende land.

Året 2022/2023 skal teamet reise til Harstad, København, Island og Nord-Norge, med en dagstur til Russland.

Microsoft Teams image 17
Microsoft Teams image 16
Microsoft Teams image 15
Microsoft Teams image 14
Lurer du på hvordan vi bor? Her er bilder fra en av leilighetene.

Viktige datoer

Studiestart
Tirsdag 29. august, 2022 (ankomst/innflytting mandag 28. august)

Høstferie
Uke 40 / 41

Juleferie
Fredag 15. desember - tirsdag 2. januar, oppstart onsdag 3. januar.

Vinterferie
Uke 8

Påskeferie
Uke 13

Avslutningsdag:
Torsdag 6. juni (utflytning 7. juni)

Søknadsfrist
Det er løpende opptak, det vil si at søknader behandles etter hvert som de blir mottatt. Hvis det er ledige plasser, kan søknader behandles helt fram til studiestart. Søk her

Velkommen!

IMG 2159

Vil du bli en Dynamo?

Vi har løpende opptak til studieåret 2023/24.

Kontakt oss i dag!