Williams kaffebar Kongsvinger

Williams kaffebar og Othilies bruktbutikk

Et værested som serverer rimelig mat - med muligheter for skattejakt i bruktbutikken.

Et sted å stoppe, og ta en pause i hverdagen. Kom innom for en kaffe - og kanskje en skattejakt i vår bruktbutikk. Overskuddet av driften går i sin helhet til Frelsesarmeens arbeid i Kongsvinger-distriktet.

Vi har et utvalg av varme og kalde kaffedrikker, te, og kaker. Smørbrød, varmrett, kakao og egen lekekrok for barna. Her finner du også de største og beste vaffelene i byen!


Kulturcafé

Den første mandagen i måneden arrangerer vi KulturCafé, med både lokale og nasjonale, kjente og nykommere, gir unik clubintim konsert til inntekt for Frelsesarmeen.


Bruktkupp hos Othillie

Othilies bruktbutikk ligger i samme lokalet som Williams kaffebar. Butikken har et stort og variert utvalg av klær og sko til barn og voksne. Her finner du også glass, porselen, bilder, lamper, nips, interiør, duker, gardiner, kjøkkenutstyr, leker, spill, vesker og andre rariteter. Her kan du finne fine antrekk til hverdag og fest, sport og fritid - og det er også muligheter for å gjøre merkevarekupp.

Butikken betjenes utelukkende av frivillige hjelpere, og alt overskudd fra salget går til Frelsesarmeens arbeid i Kongsvinger.

Vi tar gjerne i mot alt du ikke trenger etter ryddeaksjoner i skuffer, skap, loft og kjeller.


Se vår Facebook-side


KONTAKTINFO WILLIAMS KAFFEBAR OG OTHILIES BRUKTBUTIKK


Williams kaffebar og Othilies brukt

Jernbanegt. 17, Postboks 538, 2203 Kongsvinger
Telefon: 62 81 96 90
Organisasjonsnr: 985 231 524
Bankkonto: 1822.12.99201