Ung jente med Krigsropet ved julegryta i Torggata, oslo

Takk til alle frivillige!

5. desember er det FNs internasjonale dag for frivillighet. og Frelsesarmeen ønsker å sende en stor og varm takk til alle som stiller opp både i jula og trofast gjennom året.

• Foto: Tar du en vakt ved gryta - hjelper du oss å hjelpe lokalt der du bor.
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Norge er i verdenstoppen når det kommer til frivillig arbeid, og den frivillige innsatsen har en verdiskapning på om lag 75 milliarder kroner i året.

Også i Frelsesarmeen har vi en kraftfull frivillighet. Hver eneste dag, året igjennom, bidrar Frelsesarmeens frivillige i hele landet med kloke hoder, flittige never og store hjerter. Denne uvurderlige innsatsen muliggjør arbeidet vi utfører, og sørger for at vi kan levere gode tilbud til befolkningen.

Blant våre frivillige finner engasjerte mennesker i alle aldre og fra alle samfunnslag. Mange klubber, lag, foreninger og bedrifter stiller også opp kollektivt for å ta i et tak sammen. Ikke minst utfører også våre medlemmer og ansatte et stort frivillig arbeid, hver dag året rundt.

Ta en julegrytevakt

Hvis du ønsker å være med og hjelpe kan du høre med Frelsesarmeen der du bor om de trenger julegrytevakter nå i desember. Det er en veldig god hjelp for oss - som gir konkrete og direkte resultater i vårt lokale hjelpearbeid.

Nathalie med en gruppe frivillige
Nathalie Sturim, frivillighetskoordinator i Frelsesarmeen.

– På vegne av Frelsesarmeen vil jeg få si tusen takk til alle frivillige. Takk for at du bidrar med tid, engasjement, mot og medmenneskelighet. Innsatsen du gjør, betyr mye for mange! sier frivillighetskoordinator i Frelsesarmeen, Nathalie Sturim.

På lokalplan ser man at man får til masse sammen med frivillige. Et stort arbeid, som ville vært umulig å få til uten frivillige, gjøres på små og store steder over hele landet.

Takket være de mange frivillige har våre korps (nærmiljøkirker) mulighet til å drive året rundt med blant annet åpent hus, matutdeling og julehjelp, og ulike aktiviteter for store og små.

Våre frivillige stiller opp i all slags vær og tar i et tak der det trengs. Grunnet den frivillige innsatsen er Frelsesarmeen en synlig og integrert del av lokalsamfunn over hele Norge.