IMG 20200224 113824
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Konfirmasjon 2023-2024 i Stavanger

Konfirmasjon i Frelsesarmeen er et åpent tilbud til alle. Det kreves ikke noen tidligere tilknytning eller formelt medlemskap for å kunne stå til konfirmasjon hos oss.

Hva er konfirmasjon i Frelsesarmeen?

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon og opplevelse. Konfirmasjonstiden gir mulighet til å utforske livets viktige spørsmål sammen med andre.

I konfirmasjonstiden har du mulighet til å:

  • lære mer om hva som står i Bibelen
  • prate om kristen tro og hva det betyr for deg
  • bli kjent med Frelsesarmeen
  • delta i gudstjenester
  • bli bedre kjent med deg selv
  • engasjere deg i Frelsesarmeens arbeid

Konfirmantuka holdes på Frelsesarmeens konferansesenter på Jeløy, Moss i høstferieuken, dvs. uke 41 2023.
Konfirmantuka inneholder mye etikk-undervisning om for eksempel menneskeverd, rus, sex og samliv, bistand, identitet m.m
I tillegg får konfirmanten et introduksjonskurs om Frelsesarmeen, showkveld, morsomme og utfordrende aktiviteter som f.eks klatrepark m.m. Konfirmantuka er obligatorisk og er inkludert i konfirmant-kontingenten.

Vi reiser til London i vinterferien 2024.
Der tar vi turen til øst-London og sett hvor Frelsesarmeen startet sitt arbeid. Vi besøker Frelsesarmeens internasjonale hovedkvarter. Det blir også mye moro som musikal, madame Tussauds, shopping og "sightseeing"
Turen er frivillig, og kommer i tillegg til konfirmantkontingenten. Konfirmantene gjør dugnad gjennom året for å få inn midler til turen, slik at den skal bli så rimelig som mulig.

Konfirmasjonsdagen
Konfirmasjonsdagen markeres med en høytidelig gudstjeneste på Frelsesarmeen sammen med familie, venner og menigheten. Gudstjenesten inkluderer en samtale mellom offiseren/konfirmantlæreren og konfirmanten, og en forbønnshandling.


KONTAKTINFO KONFIRMASJON 2023-2024 I STAVANGER