Stavanger korps

Frelsesarmeens kirke og nærmiljøsenter

Frelsesarmeen i Stavanger er en aktiv og levende menighet fylt av mennesker fra alle samfunnslag og alle generasjoner i hjertet av Stavanger sentrum. Vi er en del av den internasjonale Frelsesarmeen som i dag jobber i 132 land rundt om i verden.

På Frelsesarmeen i Stavanger vil du finne samlinger og aktiviteter gjennom hele uken for alle aldersgrupper.

  • Sang- og musikkgrupper for barn og voksne
  • Et stort tilbud for ungdom
  • Sosiale fellesskap
  • Bibelstudier
  • Et aktivt diakonalt arbeid gjennom velferdssenteret vårt
  • Gudstjenester

Midtpunktet i uken er søndag. Da samles menigheten for å feire gudstjeneste sammen. Her deler vi fellesskap, liv og tro sammen og henter kraft og inspirasjon til hverdagen.

Vi ønsker deg velkommen til våre fellesskap!

Du finner Frelsesarmeen i Stavanger i Kongsgata. 50. Lett adkomst via Byterminalen og Jernbanestasjonen og parkeringshus som alle ligger like ved.

Klikk her for vår Facebookside

Frelsesarmeen er et kirkesamfunn med en praktisk tilnærming der nestekjærlighet og forkynnelse er to sider av samme sak. Gjennom hele vår historie har vi engasjert oss i å bekjempe sosial urettferdighet og lindre menneskers nød.

Det er fullt mulig å engasjere seg i Frelsesarmeens arbeid uten å være medlem. Dersom du ønsker å bli medlem i et lokalt korps, kan du gjøre det enten som tilhørig eller soldat. Offiserer er å regne som våre pastorer.

Enhver som ønsker det, kan uavhengig av om du er soldat eller tilhørig, bli kirkerettslig medlem av Frelsesarmeen trossamfunnet (i stedet for eller i tillegg til medlemskap til din lokale nærmiljøkirke).

Les mer om medlemsskap her.

Frelsesarmeen har tilknyttet frivillige i alle deler av organisasjonen. Det kan være til hjelp med matservering eller utdeling, være vert for babysang eller vakt ved julegryta.

Les mer om å være frivillig her.


VÅRE TILBUD I STAVANGER KORPSARTIKLER FRA STAVANGER KORPSKONTAKTINFO