Illustrasjonsbilde Hegglia
Alt om vårt arbeid med om frelsesarmeens barne- og familievern

Hegglia

Vi har ansatte som er til stede og ønsker å gjøre en forskjell for deg som kommer til vår institusjon.

Det er kommunen som fatter vedtak om innflytting på institusjon. Barna som kommer til oss har gjerne en ryggsekk med mange vonde og forskjellige erfaringer i. Dette er barn og ungdom som er unike - og som trenger noe unikt fra oss. De viser smerten de har opplevd på mange ulike måter.

Vi har ansatte som er til stede og ønsker å gjøre en forskjell - å skape en bedre morgendag for alle barn, unge og familier som kommer til oss.

Vi er en ideell aktør som ikke tar ut overskudd fra noen av våre virksomheter, og vi går gjerne den ekstra mila - vi strekker oss langt for å gi riktig tilbud innenfor de rammene vi har.

Tre avdelinger med ulik plassering

Vi har tre avdelinger med ulik plassering som gir fleksibilitet. Det er store uteområder, som inviterer til lek. Vi har tyve plasser totalt, og tar imot barn (6-12 år) og ungdom (13-19 år). Vi kan legge til rette for hybeltrening og ettervern.

Husene har god standard, og er plassert i etablerte boligområder i Trondheim og på Ler. Det er gangavstand til nærskole, idrettslag og fritidstilbud, og kollektivtilbudet er godt.

Vi har ballbinge, gapahuk, sjørøverskip med klatrestativ og huskestativ ute i hagen. Vi har fellesrom som aktivitetsrom, leserom, puterom, lekerom og TV-stue.

Vi drar på ferieturer flere ganger i året. I vinterferien og i påsken drar vi på fjellet for å stå på ski og ake. I sommerferien drar vi på ferie i tre uker. Da er vi på tur ved sjøen, på fjellet eller i fornøyelsesparker som Tusenfryd og Hunderfossen.

Skal du bo på Hegglia, avdeling Sagbakken? Da kan du klikke her.

Skal du bo på Hegglia, avdeling Øystein Møylas vei? Da kan du klikke her.

Skal du bo på Hegglia, avdeling Tempeveien? Da kan du klikke her.

Viktige samarbeidspartnere

Frelsesarmeens barne- og familievern samarbeider med ulike personer/aktører på ulike nivåer - som foreldre, BUP, Bufetat, skoler, fysioterapeuter og ernæringsfysiologer.

Vi jobber for å skape gode samarbeidsvilkår og medvirkningsmuligheter. Vi er til stede på mange plan samtidig, og jobber parallelt opp mot foreldre, nettverk og kommunale aktører.


Hvordan vi jobber

Vi legger vekt på å sikre det enkelte barn en god utvikling, som fremmer god helse og ferdigheter til å klare seg senere i livet.

Vi jobber for å gi barn og unge god omsorg gjennom kartlegging av barnet/ungdommen innenfor viktige livsområder.

Vårt arbeid er forankret i utviklingspsykologi, tilknytningspsykologi, nevrobiologi og traumeforståelse. Dette er teorier som hjelper oss å forstå barnet/ungdommen som et handlende og meningsskapende individ, med potensiale for livslang læring og utvikling.

Les også: Slik jobber vi med ettervern for ungdom


KONTAKTINFO HEGGLIA


Frelsesarmeens barne- og famililevern, Hegglia, avd. Tempe

Tempeveien 7 A, 7031 Trondheim, Avdelingsleder: Runar Gladsø
Mobil: 45 60 00 54
Organisasjonsnr: 938 498 318

Frelsesarmeens barne- og famililevern, Hegglia, avd. Sagbakken

Sagbakken 4, 7234 Ler
Mobil: 48 89 44 59
Organisasjonsnr: 938 498 318

Frelsesarmeens barne- og famililevern, Hegglia, avd. Øystein Møylas

Øystein Møylas veg 20 B, Postboks 6726, 7037 Trondheim, Avdelingsleder: Cecilie Elmkvist
Mobil: 41 54 90 10
Organisasjonsnr: 938 498 318