DSC 4346 beh Kopi
Alt om vårt arbeid med korps (nærmiljøkirker)

Hornmusikk, Oslo

Har du spilt eller spiller du et messinginstrument? Har du lyst til å bli med i et orkester med kristen forankring?

Oslo 3. korps - Hornorkesteret

Hver tirsdag samles orkesteret til øvelse klokken 19.00-21.30.

Hornorkesteret deltar regelmessig i korpsets søndagsgudstjenester, men besøker også andre korps og kirker hvor de holder konserter eller deltar i deres gudstjenester. Det er en mangeårig tradisjon at Oslo 3. korps spiller 1. advent ved tenningen av juletreet på Universitetsplassen i Oslo.

Hornorkesteret har hatt musikkreiser til mange land i Europa og i USA. I 2009 dro orkesteret til Berlin, og i 2010 gikk turen til Lisboa. I 2011 har orkesteret vært i Tsjekkia og deltatt i en musikkfestival i Brno og holdt konserter i Praha. Pinsehelgen 2013 var orkesteret med om et større arrangement i Paris.

I Norge har orkesteret både i 2011 og 2013 deltatt i kulturfestival i Hallingdal, med konserter i den nye Kurlturkirken på Geilo, Gol kirke, Nesbyen og Hemsedal kirke. I juni 2012 var orkesteret gjester på Hitra hvor de deltok i et stort konsertarrangement sammen med koret Frisk Bris.

Har du lyst til å spille sammen med oss?
Stikk gjerne innom når vi har øvelse! Om du ikke har eget insturment, kan du få låne.
Ta gjerne kontakt med Oslo 3. korps (tlf. 22 35 53 75 eller e-post: oslo3@frelsesarmeen.no) for nærmere opplysninger.

Templet hornorkester (Templet korps, Oslo)

Vi øver hver mandag fra klokken 18.00 til 21.00

Templet hornorkester (THO) ble startet i 1888, året Frelsesarmeen begynte sitt arbeid i Norge. De 30 medlemmene i alder 18 til nesten 80, er alle amatørmusikere som tilhører og gir av fritiden i Frelsesarmeen. Korpset består av en brassband-besetning og har et stort repertoar bestående av norsk musikk, kirkemusikk, klassiske transkripsjoner, samt tradisjonelle Brass Band-komposisjoner fra Frelsesarmeens rikholdige repertoar. Dette under ledelse av vår faste dirigent, Frode Georgsen.

Hornorkesteret er en svært aktiv gruppe. I tillegg til den ukentlige øvelsen, tar korpset også del i gudstjenesten hver søndag, spiller på forskjellige institusjoner og holder konserter. Hornorkester har gjennomført en rekke innenlands turneer, og har også besøkt Zambia og Zimbabwe, Chile, England, Spania, Russland, Island for å nevne noen.

Templet hornorkester er et musikkorps med det kristne budskapet i sentrum. Vårt ønske er å spre budskapet om Jesus og å dele vår spilleglede til alle som hører på!

Ønsker du å være med å spille? Vi vil gjerne ha deg med i fellesskapet!

Kom innom øvelsen en mandag,
ta kontakt via epost: templet@frelsesarmeen.no
eller via telefon: 22 99 85 40


KONTAKTINFO HORNMUSIKK, OSLO