DSC 4346 beh Kopi
Alt om vårt arbeid med korps (nærmiljøkirker)

Hornmusikk, Oslo

Har du spilt eller spiller du et messinginstrument? Har du lyst til å bli med i et orkester med kristen forankring?

Oslo 3. korps - Hornorkesteret
Hver tirsdag samles orkesteret til øvelse klokken 19.00-21.30.

Hornorkesteret deltar regelmessig i korpsets søndagsgudstjenester, men besøker også andre korps og kirker hvor de holder konserter eller deltar i deres gudstjenester. Det er en mangeårig tradisjon at Oslo 3. korps spiller 1. advent ved tenningen av juletreet på Universitetsplassen i Oslo.

Hornorkesteret har hatt musikkreiser til mange land i Europa og i USA. I 2009 dro orkesteret til Berlin, og i 2010 gikk turen til Lisboa. I 2011 har orkesteret vært i Tsjekkia og deltatt i en musikkfestival i Brno og holdt konserter i Praha. Pinsehelgen 2013 var orkesteret med om et større arrangement i Paris.

I Norge har orkesteret både i 2011 og 2013 deltatt i kulturfestival i Hallingdal, med konserter i den nye Kurlturkirken på Geilo, Gol kirke, Nesbyen og Hemsedal kirke. I juni 2012 var orkesteret gjester på Hitra hvor de deltok i et stort konsertarrangement sammen med koret Frisk Bris.

Har du lyst til å spille sammen med oss?
Stikk gjerne innom når vi har øvelse! Om du ikke har eget insturment, kan du få låne.
Ta gjerne kontakt med Oslo 3. korps (tlf. 22 35 53 75 eller e-post: oslo3@frelsesarmeen.no) for nærmere opplysninger.


Templet hornorkester (Templet korps, Oslo)

Vi øver hver mandag fra klokken 18.00 til 21.00.

Templet hornorkester (THO) er et brassband som spiller fast på gudstjenestene i Templet, i tillegg holder vi konserter og deltar på ulike arrangementer både i og utenfor Frelsesarmeen. Orkesteret spiller både musikk av frelsesarmékomponister og klassiske stykker. Vår dirigent er Frode Georgsen.

Ønsker du å være med å spille? Ta kontakt via epost: templet@frelsesarmeen.no.


KONTAKTINFO HORNMUSIKK, OSLO