Bestefar og gutt på rundt 10 år sitter i en trapp. De ser p å hverandre og smiler. På veggen er det mange barnetegninger.
ÅRETS KAMPANJE: Sammen med flere andre organisasjoner i Fundraising Norge er Frelsesarmeen for sjuende gang ute med kampanjen Det gode testament. Den går i gang fra den 25. mars, og bestefar og barnebarn på bildet vil sees på TV, i aviser og sosiale medier.

Hvorfor snakke om arv og testament?

Når 32 ideelle organisasjoner er med på kampanjen «Det gode testament», er hensikten å normalisere det å snakke om arv og testament. Takket være testamentariske gaver som Frelsesarmeen får, får flere mennesker hjelp.

• Foto: Det gode testament
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bildet av en gammel mann som sitter ved en pult og skriver på en datamaskin. Ved siden av ham ligger et gammelt arbåndsur.
DET GODE TESTAMENT: "Skriv noe som betyr noe i morgen" er budskapet i kampanjen for 2024. Mange av Fundraising Norges medlemsorganisasjoner går årlig sammen om å gjennomføre en årlig holdningskampanje om testamentariske gaver til ideelle organisasjoner.
Bestefar og barnebarn står i et bibliotek sammen. Gutten holder en fotball.
STÅR SAMMEN: Frelsesarmeen samarbeider med 31 andre organisasjoner om en felles kampanje fra uke 13 til og med uke 16. Det gode testament oppfordrer folk til å skrive testament.
En testamentarisk gave til Frelsesarmeen disponeres direkte til ønsket formål med minimale administrative kostnader.
– Øivind Christensen, leder for seksjon for arv i Frelsesarmeen
Felsesarmeens seksjon for arvesaker består av juridisk rådgiver Aishah Ahmed (f.v.), Martin Ivar Kjenes, Unni Fredhjem og leder Øivind O. Christensen.
HJELPER TIL: Frelsesarmeens seksjon for arvesaker består av juridisk rådgiver Aishah Ahmed (f.v.), Martin Ivar Kjenes, Unni Fredhjem og leder Øivind O. Christensen. Spør dem gjerne om råd. Foto: Mette Randem