Jobb Norge Her er vi
Alt om vårt arbeid med eldre

Teisen Omsorg+

Lurer du på hvem som kan søke seg til Omsorg+ på Teisen? Og hvilken erfaring har Frelsesarmeen med eldreomsorg? Her svarer vi på dine spørsmål.

Vi har laget en liste over de mest aktuelle spørsmålene vedrørende Teisen Omsorg+ og den informasjonen man trenger for å søke. Dersom du har andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss påe-post

Hva er Teisen Omsorg+?

Omsorg+ er et kommunalt boligtilbud for deg over 67 år som stort sett klarer deg selv, men kan føle at det er utrygt, upraktisk eller ensomt å bo i eget hjem.

På Teisen Omsorg+ finner du tilpassede leiligheter, kafé og aktivitetssenter med attraktive tilbud samlet under samme tak. I tillegg vil det finnes servicetilbud, som frisør eller fotpleie. Det er trygghetsbemanning til stede på huset gjennom hele døgnet.

Hva betyr trygghetsbemanning?

Til enhver tid er det en husvert på jobb, dette kaller vi en «trygghetsbemanning»: Husvertens rolle er å gi deg den tryggheten om at det er noen der om det skulle være noe. Alle våre husverter har minimum fagbrev som helsefagarbeider.

Husverten kjenner dere som bor på huset godt, og kan hjelpe deg med enkle gjøremål som å bytte lyspære i leiligheten eller følge deg ned til et arrangement i fellesområdene om du trenger bistand med dette. Husverten har tid til å lytte, og møter deg med smil og omtanke. Husverten har sitt kontor i resepsjonen, og er et viktig kontaktpunkt både for pårørende, hjemmetjeneste og andre.

Er trygghetsbemanning en erstatning for hjemmebaserte tjenester?

Nei, trygghetsbemanningen kommer i tillegg til hjemmebaserte tjenester.

Hvor finner jeg informasjon om søknadsskjema, søknadskriterier, pris og venteliste?

Det er bydel Alna som har ansvar for tildeling av leiligheter til Teisen Omsorg+, og som kan svare på spørsmål om pris og venteliste.

Du finner informasjon om søknadsskjema og søknadskriterier her

Må jeg bo i bydel Alna for å søke meg til Teisen Omsorg+?

Nei. Alle kan søke seg til Teisen Omsorg+, uavhengig av hvilken bydel man bor i.

Hvilken kompetanse har Frelsesarmeen innen eldreomsorg?

Frelsesarmeen er pionere i sosialt arbeid, og har jobbet med eldreomsorg i over 100 år. Vi nyter godt av den erfaringen og innsikten dette gir, samtidig som vi har et stødig blikk inn mot relevant forskning og samfunnsutviklingen.

Frelsesarmeens eldreomsorg har siden 2011 drevet Ensjøtunet Omsorg+ på oppdrag fra bydel Gamle Oslo, og har solid kunnskap i hvordan Omsorg+-konseptet drives. Vi har også egen seniorveileder, telefontjeneste for eldre, egen kapellan, i tillegg til aktivitetstilbud som Mentor+. Her kan du lese mer om Frelsesarmeens eldreomsorg sitt arbeid.


KONTAKTINFO TEISEN OMSORG+


Frelsesarmeens eldreomsorg, Teisen Omsorg+

Teisenveien 5 F, 0664 Oslo
Telefon: 22576690

RELATERTE SAKER