Stedet Sandvika gatefotball damelag

Gatefotball - mer enn bare fotball

Frelsesarmeens gatefotball i Sandvika er en klubb bestående av et damelag. Det er et rusfritt lavterskeltilbud for hjemløse, rusavhengige, tidligere innsatte og andre sårbare grupper. Dette er et tilbud til deg som ønsker å være en del av et sosialt fellesskap, holde deg i form og ha en fast avtale i uken.

Laget har en fast trening i uken, i tillegg til at vi gjennomfører sosiale samlinger flere ganger i året. Klubben deltar også på NM i gatefotball, Frelsesarmeens gateliga og diverse cuper og turneringer rundt om i landet. Vi har også et tett samarbeid med landslaget i gatefotball som årlig deltar i VM (Homeless World Cup).

Motivasjon og inspirasjon

Målet med gatefotball er å ha en fast rusfri arena som oppmuntrer til sunn aktivitet og introduksjon til et nytt sosialt nettverk. Deltakelse i klubben skal gi motivasjon og inspirasjon til en positiv utvikling i den enkeltes liv.

Vi er en inkluderende fotballklubb hvor alle har ansvar for hverandre og hvor vi sammen skal skape positive opplevelser. Noe, Maija, spiller på Sandvika gatefotball også bekrefter: « - Jeg valgte å leve. Ville ikke sitte der i mørket og drikke meg i hjel.» Sitat fra artikkelen Gatefotball-damene vant Fair Play – prisen (Life Goals Games i Nederland.

Rusfri gjennom gatefotballen

Vår trener, Cathrine har selv blitt rusfri gjennom gatefotballen, og er i dag i tillegg til jobben som erfaringskonsulent i Sandvika trener for damelandslaget i gatefotball.

Les mer om Cathrine, trener på Sandvika og damelandslaget i gatefotball her

Kontakt oss

Er du interessert i å spille fotball, eller vil du høre mer om gatefotballen på Stedet? Ta kontakt med Cathrine

Du kan lese mer om gatefotball her.