I år avlyser flere familier ferieplanene sine helt.

Når ferie ikke er for alle

– Vi vil at foreldre som må si nei til is 99 ganger, skal få si ja til is den ene gangen, forteller Majken Toke Solberg.

Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Getty Images 1147565944

Kan du hjelpe?

Frelsesarmeens ferietilbud bidrar til at sårbare familier får gode sommerminner. Ditt bidrag gir barn og deres familier et avbrekk fra hverdagen. De får opplevelser og fellesskap, næringsrike måltider og omsorg fra fagpersoner.

Ditt bidrag betyr mye - Vipps 2309
– Når man kommer hjem fra ferie, er det første læreren spør om: «Hva har du gjort i sommer»? Da er det litt ekkelt å være den som ikke har reist på ferie eller har noe å skryte av.
– Tenåringsgutt
Ferietilbud0022
FELLESFERIE: Ferietilbudet til barn og deres familier har fokus på fellesskap og gode opplevelser. Det kan være tur med kano og kajak, krabbefiske ved stranden eller andre lokale tilbud. Foto: Illustrasjonsfoto.
Ferieleir Jeløy 2021 10beh
GODE OPPLEVELSER: Majken Toke Solberg jobber med Frelsesarmeens ferietilbud som i år sender over 2500 barn og deres familier på ulike ferieaktiviteter. I år har etterspørselen vært ekstrem. Foto: Illustrasjonsfoto.
– Å feriere med mamma var noe jeg ikke hadde opplevd før. Det å få komme hit og møte så mange hyggelige mennesker. Alle er godtatt. Til og med mamma og meg og søstrene mine. Det var bare supert.
– Tenåring
Getty Images 511928844

Ditt bidrag blir til gode opplevelser

Gode opplevelser i ferien gir barn og deres familier noe fint å se tilbake på. Med ditt bidrag kan vi hjelpe de som sliter og har det tøft, de som mangler nettverk og står uten jobb. Alle fortjener gode opplevelser i ferien.

Takk for gaven - VIPPS 2309