dynamo ungdomsteam frelsesarmeen jeløy moss undervisning praksis barne- og ungdomsarbeider diakonimedarbeider
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Dynamo

Har du lyst til å få innblikk i hvordan en barne- og ungdomsarbeider eller en diakonimedarbeider jobber? Eller ønsker du et år med fokus på kristen tro der du kan bli utfordret, bedre kjent med Gud og deg selv? Da kan du søke Dynamo – Frelsesarmeens ungdomsteam!

Dynamo gir god undervisning og spennende praksis i ulike deler av Frelsesarmeen, med fokus på hvordan det er å jobbe som barne- og ungdomsarbeider eller diakonimedarbeider på korps og i andre kirkesammenhenger. Du får testet deg i mange forskjellige situasjoner, og det er en unik mulighet til å bli kjent med og ta del i ulike områder av Frelsesarmeen. Teamet vil ha base på vakre Jeløy, utenfor Moss.

Undervisning

Det vil blant annet bli undervisning i bibel- og troslære, Frelsesarmeens historie, ledelse, sjelesorg og diakoni, samt barne- og ungdomsarbeid.

Praksis

I store deler av året vil det også bli relevant praksis. Du som Dynamo-deltaker kan prøve deg i ulike deler av Frelsesarmeen. Som for eksempel med pionerarbeid på Frelsesarmeen i Groruddalen, der det er et bredt tilbud til barn, unge og familier, samt nye aktiviteter som e-sport for ungdom og unge voksne. Du kan også få tilbud om praksis i Frelsesarmeens sosialtjeneste.

Dynamo er et årskurs i kristen tro og tjeneste. Studiet er godkjent for lån og stipend i Lånekassen, og fullført kurs gir 60 studiepoeng.

Følg Dynamo på Instagram!

Tonje madeleine ringvold
– Jeg gleder meg veldig til oppstarten av Dynamo, sier teamleder, Tonje Madeleine Ringvold.

Har du flere spørsmål? Send en e-post til teamleder Tonje Ringvold, eller ring henne på 970 08 166.

Her finnur tú síðuna á føroyskum.

Er du interessert i å være med i Dynamo?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg!

dd/mm/åååå
RN 06062012 Jeløy0701
RN 06062012 Jeløy0695
RN 06062012 Jeløy0673
RN 06062012 Jeløy0656f
Teamet vil ha base i Frelsesarmeens bygninger på idylliske Jeløy! Undervisningen vil blant annet foregå i det historiske bygget, Framnes. Det er kort vei til strand, vann og fantastiske turområder. (Foto: Ranveig Nordgaard)
Dynamo-logo i rødt med gress og sol som bakgrunn.

KONTAKTINFO DYNAMO