4 jenter i ulik aldre sitter i blomstereng og smiler og spiser vannmelon
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Aktiviteter for barn og unge, Sandefjord

Sandefjord korps har mange grupper med ulike aktiviteter, lek og moro.

Familieverksted

Vi tror at alle mennesker har behov for fellesskap.

Familieverksted er et konsept som er utarbeidet av Frelsesarmeen. Det er et nettverkstilbud for barnefamilier som står ovenfor ulike utfordringer i hverdagen. Tilbudet er gratis og foregår hver onsdag fra kl. 16.30–18.00.

Vi starter opp onsdag den 25. august 2021.

Samlingene består alltid av et måltid, aktiviteter for barna, samtalegruppe for de voksne og en kveldssamling med sang og bibelfortelling.

Ved å bli invitert inn i et fellesskap der du treffer andre i samme situasjon, som du kan

dele erfaringer med – og som lytter til deg – kan du oppleve utvikling og vekst i livet. Hjelp til å mestre hverdagen kan føre til økt livskvalitet. Kanskje er dette noe for deg?

Det å være en del av et felleskap gir energi og glede til både voksne og barn. En mor som deltok på familieverksted forteller: “Her kan jeg dele det jeg er opptatt av i hverdagen min. Vi heier på hverandre, støtter og betyr noe for hverandre her, hvor vi alle strever med forskjellige ting. Jeg opplever at jeg betyr noe for noen, og det gjør at jeg føler meg bra.”

BeTweens

Dette er et tilbud til barn mellom 8 og 12 år som vil ha en gøyal kveld sammen med andre på samme alder. Vi spiser noe godt, snakker sammen om kristne verdier og har ulike aktiviteter. Vi samles på fredager, annenhver uke (i partallsuker). Vi begynner kl. 17.00 og er ferdig ca. kl. 19.30. Det er bare hyggelig om du tar med deg en venn!

Søndagsskole

Vi har søndagsskole hver søndag under gudstjenesten klokken 11.00. Åpent for barn i alle aldre. Barna blir fordelt på to forskjellige rom og er sammen med en voksen. Der kan de synge, leke, spille, lage ting og ha felleskap med barn i samme alder. Dette er en mulighet som legger til rette for at foreldre kan delta på gudstjenesten.

Møteplassen

Frelsesarmeen i Sandefjord starter opp Møteplassen sammen med Byskolen.

Oppstart er 25. august kl. 12.45.
Dette er et tilbud om leksehjelp på onsdager (kl. 12.45–15.30) og torsdager (kl. 14.15–17.00) til 20-25 elever ved Byskolen fra 4. til 7. klasse.

Her vil barna får hjelp med å gjennomføre lekser, mestringsfølelse på skolearbeid og aktiviteter som barna deltar på. Ved å tilby både enkel mat, leksehjelp, aktiviteter og fellesskap ønsker vi at dette skal gi gode opplevelser for alle som ønsker å delta. Det skal være et sted der barn kan være seg selv, være trygge og føle seg verdsatt.

Det er viktig å understreke at tilbudet er gratis.

Vi ønsker gjerne å ha deg med! Har du spørsmål eller lyst til å delta, ta kontakt med oss på e-post.


KONTAKTINFO AKTIVITETER FOR BARN OG UNGE, SANDEFJORD


Frelsesarmeen, Sandefjord korps

Aagaards plass 3, Postboks 392, 3201 Sandefjord
Mobil: 41 32 44 41
Organisasjonsnr: 974 128 055
Bankkonto: 3000.32.22981
Vippsnr: 78338