Snekkerbua 0392 beh
Alt om vårt arbeid med eldre

Ensjøtunet Omsorg+

På Ensjøtunet tilbys eldre aktivitet, sosialt fellesskap, trygghet og økt livskvalitet

Hvem kan bo her?

Dette er et bo- og aktivitetssenter for eldre i hovedsak over 67 år, med behov for egen tilrettelagt bolig. På Ensjøtunet blir beboerne møtt av husverter som er tilgjengelig hele døgnet. Husvertene har helsefaglig bakgrunn og er her for beboerens trygghet og trivsel. Hjemmetjenesten, enten kommunal eller privat, yter de vedtaksbaserte helsetjenestene som det eventuelt er behov for.

Leilighetene

En typisk leilighet er på ca. 45 kvm og inneholder soverom, bad med opplegg for vaskemaskin og en åpen stue-/kjøkkenløsning. Alle leiligheter er utstyrt med TV- og internettilkobling, og beboerne får låne nettbrett hvis de ønsker det. Leilighetene er tilrettelagt for rullestolbrukere, og det er heis til alle etasjer.

Noen av leilighetene har balkong eller markterrasse. De fleste leilighetene er utstyrt med smarthusteknologi som komfyr- og fuktvakt. Det er ikke vaktmestertjeneste tilknyttet leilighetene, men Frelsesarmeens eiendommer (FEAS), som eier bygget, har ansvar for husets fellesarealer.

Beboerne har et leieforhold med Oslo kommune. Det er kommunen som behandler søknader og tildeler bolig i Omsorg+ etter egen forskrift og kriterier for tilrettelagt bolig.

Våre aktivitetstilbud

Ensjøtunet byr på et variert aktivitetstilbud. To ganger i uken inviterer vi til fellessamlinger som foredrag, allsang og konserter. Hver onsdag kveld arrangerer vi kulturkafé med musikk, litteratur, film og bingo. Vi har snekkerverksted, hobbyrom og trimrom til fri benyttelse, og det er frisør og fotpleier på huset. De fleste aktivitetene er helt gratis.

Ensjøtunet eies av Frelsesarmeen, og den kristne profilen synliggjøres gjennom tilbud som gudstjenester, andakter og mulighet for samtaler med vår kapellan.

Se kulturprogram for våren 2022. Her finner du kontaktdetaljer, samt detaljert beskrivelse av våre forskjellige tilbud, som for eksempel:

  • Kulturarrangementer
  • Dataklubb og andre aktivitetsgrupper
  • Frisør, fotpleie og hudpleie
  • Trimrom til fri benyttelse
  • Snekkerverksted
  • Kapellantjeneste og tilbud som sorggruppe, andakt og gudstjenester

Kafé

Kafe Påfyll tilbyr daglig variert og næringsrik middag tilberedt fra eget kjøkken, samt varm lunsj på hverdagene. I tillegg får man kjøpt smørbrød og kaker til byens hyggeligste priser.

Kafeéen er åpen fra kl 8-16 hverdager og 9-15 helge- og helligdager. Middagen serveres fra kl 14-15.30 (kl 12 lørdager).

Velværeavdeling

En etasje ned fra resepsjonen finner du tilbud som trimrom, frisør, fotpleie, hudterapi. Trimrommet er til fri benyttelse i aktivitetssenterets åpningstider, og du kan klippe deg eller pleie føttene til en hyggelig pris. Hva med å kjøpe et gavekort for å glede en du er glad i?

Frisør
Vår dyktige frisør tilbyr blant annet vask, klipp, legg, permanent, striper og farging.
Timebestilling: 40 23 61 23 (Laila)

Fotpleie
La oss ikke glemme bena våre. Våre fotterapeuter vil gi deg velfortjent pleie, noe som vil forhindre smerter og ubehag og gi deg en følelse av velvære.
Timebestilling: 95 08 38 44 (Kenneth), 97 10 60 19 (Irene).

Kontakt oss

Ensjøtunet Omsorg+
Avdelingsleder Eva Soløy
Telefon 412 19 561 eller på epost


KONTAKTINFO ENSJØTUNET OMSORG+


Frelsesarmeens eldresomsorg, Ensjøtunet Omsorg+

Malerhaugveien 10 B, 0661 Oslo
Telefon: 22 57 66 30
Mobil: 41 21 95 61

RELATERTE SAKER