Frelsesarmeens musikkseksjon-hornmusikk

Musikkseksjonen

I våre nærmiljøkirker (korps) drives det mange former for aktiviteter som omfatter musikk. Vi tilbyr alt fra brassband til korsang; lovsangskor, band og andre former for musikalske aktiviteter.

Helt siden Frelsesarmeens begynnelse, har musikk vært en viktig del av bevegelsens liv, og Frelsesarmeens grunnlegger William Booth spurte tidlig hvorfor djevelen skulle ha all den gode musikken. De musikalske tilbudene varierer fra sted til, men felles for dem alle er at de er gratis og åpne for alle som har lyst til å være med!

Frelsesarmeen er et kristent trossamfunn med et rikt gudstjenesteliv og et utstrakt sosialt arbeid. Vi deler vår kristne tro med alle som er nysgjerrige på den, men du er velkommen til å være med uavhengig av hvilken bakgrunn, livssyn eller interesser du har. Døren er alltid åpen hos oss!

Frelsesarmeens musikkseksjon ønsker å være et servicesenter for alle som driver med musikk – både i og utenfor Frelsesarmeen. Kontakt oss gjerne på musikk@frelsesarmeen.no, hvis det er noe du lurer på eller trenger hjelp til.

Hornmusikknoter vil etter hvert bli solgt direkte fra England via Salvation Army Music Index. Dette inkluderer også Scanbrass og Nye Norske-musikkserien.

Noter for sang og kor vil fortsatt bli solgt direkte fra Frelsesarmeens musikkseksjon. Det kan bestilles på e-post.

Vi er i ferd med å inngå en avtale med Norges Musikkorps Forbund om medlemskap for alle våre brassgrupper. Vi håper dette vil være med på å synliggjøre oss som et tydelig kristent og rusfritt alternativ for de som måtte ønske det.

Visste du at Frelsesarmeen har drevet eget musikkstudio siden 1979?

FA-studio sin Facebook-side.
Følg fa_studio_oslo på Instagram.

To ungdommer som spiller på blåseinstrument på Frelsesarmeens Ungbrass-arrangement.
Ungbrass er et populært tilbud. Foto: Ranveig Nordgaard