IMG 2947

Bli fadder

Våre prosjekter gir støtte til skoler, dagsentre, barnehjem, korps (nærmiljøkirker) og til barn med nedsatt funksjonsevne.

Takket være våre givere har vi hjulpet mange barn til bedre sosiale vilkår og gitt flere mulighet til utdanning og et bedre liv.

Men det er mange som fortsatt trenger hjelp!

Per i dag har vi en fadderordning som kalles «gruppefadder». Det betyr at du ikke er enegiver til ett barn, men at du er med og støtter én eller flere grupper av barn i alderen 0–18 år. Slik sikrer vi stabilitet for alle barna, og du får høre forskjellige historier fra
barna du støtter, fra deres familier, eller fra de som leder aktivitetene for barna som kan fortelle litt mer helhetlig hva pengene brukes på. Du vil motta fadderbrev med god informasjon om hva pengene går til to ganger i året.

Hvorfor bli fadder?

Å bli fadder er en konkret måte du kan hjelpe barn og unge i andre deler av verden på. For under 10 kroner dagen kan du bidra til å gi noen en bedre fremtid. Mange synes også at fadderskap er en fin måte å lære om andre land og kulturer på.

Hvem gir du til?

Som fadder støtter du flere barn og unge i ett av 15 land. Vi har i dag 28 prosjekter over hele verden hvor det er noen som sårt trenger nye faddere.

Hva gir du til?

Du kan være med på å støtte skoler, dagsentre, barnehjem og arbeid blant barn med nedsatte funksjonsevner. Vi vet at familier spiller en sentral rolle i barns utvikling. Du har derfor også mulighet til å støtte utvikling av forebyggende omsorgstiltak for barnefamilier.

Hvordan bli fadder?

Fyll ut skjemaet under, eller send oss en e-post.

Fastsatt beløp på 275,- (pr. måned)
Valgfritt beløp (minimum kr 50)
Jeg ønsker at betaling skjer
Du kan velge mellom følgenede tre betalingsalternativer:

Last ned bestillingsskjema her
For deg som valgte betalingsalternativ nummer 2, AvtaleGiro og skriver selv ut bestillingsskjema fra Fadderordningens nettside:

Kontakt oss

Rådgiver fadderordning
Trond David Tvedt
Telefon 22 99 85 47 eller e-post