Damer i møtelokale i Frelsesarméuniform, smilende
Alt om vårt arbeid med korps (nærmiljøkirker)

Gudstjenester og samlinger, Sandefjord

Alle er velkommen til å delta på våre samlinger hver uke!

Gudstjeneste
Hver søndag har vi gudstjeneste kl 11.00. Den siste søndagen i måneden har vi lovsangsmøte eller supersøndag (familiegudstjeneste) kl 17.00. Vi har et variert program med mye sang, musikk, vitnesbyrd, intervjuer og taler. Kaffe etter gudstjenesten.

Vi har Barnas parkering hver søndag under gudstjenesten klokken 11.00. Åpent for barn i alle aldre. Barna blir fordelt på to forskjellige rom og er sammen med en voksen. Der kan de synge, leke, spille, lage ting og ha felleskap med barn i samme alder. Dette er ikke et søndagsskole-opplegg, men en mulighet for at foreldre kan delta på gudstjeneste i denne koronatiden.

Les mer om korpsets aktiviteter for barn og unge.

Fest
Hver torsdag møtes vi kl 19.00 til sang, musikk, loddsalg, andakt og hyggelig samvær. Vi har som oftest besøk av en eller flere gjester som deltar i møtet.
Det er gratis inngang!

Vaffelkafé
Annenhver fredag kl.11.00–13.00 er alle velkommen til felleskap på Vaffelkafé, hvor du kan kjøpe vaffel til en billig penge.

Ut på tur
Den andre fredagen går vi på tur. Enten går vi fra Frelsesarmeen, eller så kjører vi bil til et sted og går derfra. Vi spiser egen, medbrakt lunsj og hører på en andakt. Bli med!

Vi håper å se deg!


KONTAKTINFO GUDSTJENESTER OG SAMLINGER, SANDEFJORD


Frelsesarmeen, Sandefjord korps

Aagaards plass 3, Postboks 392, 3201 Sandefjord
Mobil: 41 32 44 41
Organisasjonsnr: 974 128 055
Bankkonto: 3000.32.22981
Vippsnr: 78338