Musikk siniz kim 566373 unsplash
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Musikkskole, Oslo

Frelsesarmeens Musikkskole Oslo tilbyr musikkskole for både barn og voksne. Lær deg å spille et instrument, eller bli enda flinkere!

Lærerne våre underviser i gitar, piano, sang og fiolin. Vil du spille noe annet? Ta kontakt, så gjør vi vårt beste for å finne en kvalifisert lærer til deg. Alle våre lærere er aktive og dyktige musikere, med mye pedagogisk erfaring.

Frelsesarmeens Musikkskole Oslo er åpen for alle, uansett livssyn eller religiøs tilhørighet. Undervisningen foregår i lokaler godt tilrettelagt for elever med nedsatt funksjonsevne.

Inspirerte elever øver mer, og blir flinkere til å spille. Våre lærere er fleksible og tilpasningsdyktige, og lar deg spille musikk du liker og som høres bra ut – uansett nivå. Vi tror også at musikk blir desto mer gøy når man spiller sammen med andre. Derfor tilbyr vi noe samspillundervisning hvor alt skjer i en bandsetting, og elevene får spille sammen. Samspilltimer hos oss vil være tilpasset nivået til hver enkelt elev, og vi har god er faring med å tilrettelegge for mestringsopplevelser og musikkglede.

Undervisningen hos oss foregår i hovedsak som individuell undervisning på ettermiddagstid, én gang i uka over 13 uker (med pause i skoleferiene). Undervisningsøktene varer i 22,5 minutter, og det legges opp til egenøving fra gang til gang. Dersom du ikke har et eget instrument å øve på, strekker vi oss langt for å finne et instrument du kan leie billig av oss.

Prisen for en plass er 2600,- per semester. Det er mulig å søke om prisreduksjon for familier som ikke kan klare denne kostnaden. Hvis du ønsker å søke om rabatt, hak av for det i påmeldingsskjemaet, så tar vi kontakt. Pris på instrumentleie er normalt 400,- per semester (også her gjør vi unntak for rabatterte plasser).

Søknadsfristen for vårsemesteret 2021 er 15. januar. Påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet under.

Dersom du har spørsmål kan du sende dem på mail til: jonathan.waters@frelsesarmeen.no.

NB: Vi justerer fortløpende tilbudet for å ta høyde for gjeldende smittevernstiltak. Dette innebærer både utsettelse av timer, og digital undervisning.


Påmeldingsskjema
Fyll ut skjemaet under for påmelding. Vi tar kontakt med deg på e-post når vi har fått påmeldingen.


KONTAKTINFO MUSIKKSKOLE, OSLO