Musikk siniz kim 566373 unsplash
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Musikkskole, Oslo

Frelsesarmeens Musikkskole Oslo tilbyr musikkskole for både barn og voksne. Lær deg å spille et instrument, eller bli enda flinkere!

Hva er Frelsesarmeens Musikkskole?

Frelsesarmeens musikkskole i Oslo fortsetter ikke som den har gjort før, men erstattes av et helt nytt konsept!

Dette konseptet skal kjennetegnes av:

  • Samspill
  • Relasjonsbygging
  • Musikkglede
  • Musikkutvikling

Musikkskolen var tidligere preget av å tilby musikkundervisning på en til en basis, der elevene tok enkelttimer med en lærer. Dette leder igjen til at musikkskolen har blitt en tjeneste for enkeltpersoner i stedet for å bygge et musikalsk felleskap. Musikkundervisningen vil derfor fra nå av skje i fellesskap med både lærerne og de andre elevene. Som et resultat av dette vil derfor undervisningen i hovedsak foregå i samspillsgrupper (eller band). I disse gruppene vil det være lærere som vil instruere og undervise i de ulike instrumentene. Dette gjør at man både får mulighet til å bli undervist av flinke lærere, men at man også får muligheten til å bruke denne lærdommen i praksis!

En vanlig dag på Frelsesarmeens musikkskole vil derfor kunne bestå av:

  • Bli-kjent leker
  • Dagens tre ord om musikkteori
  • Gruppeøvelser med de ulike instrumentene
  • Dagens bibelfortelling
  • Sette sammen det man har lært (samspill/band)

I tillegg til dette vil det legges til rette for at elevene skal kunne delta på gudstjenester og konserter i menigheten.

Hvem er tilbudet for?

Samspillsundervisningen er forbeholdt barn og ungdom som fyller 10 år eller eldre og som har spilt instrumentet i minst 1 år. For barn som er 10 år og over, men som ikke har spilt i 1 år vil det bli mulighet for å få nybegynneropplæring. Det er i utgangspunktet krav om å ha eget instrument til egenøving, men vi tilbyr også noe utleie av instrumenter. Hvis du er voksen og har erfaring med å spille et instrument ta gjerne kontakt, ettersom vi er avhengige av frivillige lærere.

Klikk her for å melde deg på

Påmeldingsskjema
Fyll ut skjemaet under for påmelding. Vi tar kontakt med deg på e-post når vi har fått påmeldingen.

Klikk her for å melde deg på


KONTAKTINFO MUSIKKSKOLE, OSLO