Frimodig Og Frivillig kopi

Frimodig og frivillig

I hjemlandet Hviterussland var Evgenia en kjent tv-personlighet. Nå vil hun være mest kjent for å hjelpe andre.

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 38, 2022
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Schermata 2022 02 22 alle 15 42 24
I en periode var Evgenia Semeraro en kjent tv-personlighet i hjemlandet Hviterussland. I dag er hun mest opptatt av å kunne bety noe for andre. Hun begynte som frivillig på Frelsesarmeens Migrasjonssenter, og er nå i arbeidstrening der via Nav. (Foto: Privat)
Eugenia Migrasjonssenteret 8481
På Frelsesarmeens årlige markering «Rusfri dag» var det i år ekstra stort fokus på de frivillige. Evgenia Semaro er en av dem som ble kjent med Frelsesarmeen gjennom frivillig arbeid.
IMG 0402
Evgenia Semeraro har drevet med frivillig arbeid siden hun var 16 år. – Hvis jeg er i dårlig humør, vil det på en eller annen måte smitte over på de rundt meg. Min energi bør være positiv, for det påvirker også andre, sier hun. Foto: Privat
– De frivillige i Frelsesarmeen er fra ulike nasjonaliteter og har ulike historier, men de er lykkelige – fordi andre trenger dem og deres innsats.
– Evgenia Semeraro, i arbeidstrening på Frelsesarmeens Migrasjonssenter
Eugenia Migrasjonssenteret 2043
– Selv om jeg ikke skulle få fast jobb her, vil jeg være frivillig. Dette arbeidet har blitt en del av meg, sier Evgenia Semaro.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent