Fredrikstad korps

Frelsesarmeens kirke og menighet

Velkommen til oss!

Vi ønsker å skape en plattform hvor store som små, voksne og barn, kan komme sammen og være med i et kristent fellesskap

Møter og samlinger

På møter og samlinger har vi mye sang og musikk og en relevant bibelforkynnelse samt bevertning på noen samlinger

Møte/gudstjeneste

Vi har formiddagsmøte søndager kl. 11.00. Et fellesskap hvor vi synger sammen, hører Guds Ord forkynt av menighetens egne talere eller besøkende.

Sangkvelder

Første søndag i måneden Oktober-April har vi Sangkveld kl. 18.00. Vi bruker egne sang- og musikk-krefter til kvelden og har også besøk av "syngende og spillende" gjester. Er du glad i fellessang er en slik kveld noe for deg. Vi avslutter med kveldsmat/kaffemat. Det er ikke formiddagsmøte på disse søndagene.

Formiddagstreffet "Hyggetimen"

Hver onsdag innbyr vi til et hyggelig formiddagsfellesskap for alle, samlingen starter kl. 11.00. Vi synger felles sanger, hører sang og andakt ved inviterte gjester, samt bevertning bestående av kaffe/te og enkel lunsj

Bønn

Onsdag kveld samles vi til Bønnefellesskap på huset kl. 18.00

Forbønn Har du behov for forbønn, så ta gjerne kontakt m. oss på tlf. 69 31 16 20

Aktiviteter for Barna - Tirsdagsklubben
Vi har annen hver tirsdag (ulike uker) samling for barna mellom 5-12 år. På samlingen synger vi, har andakt, lek og aktivitet. Noen ganger har vi aktivitet ute og annet sted. Avslutter samlingen med fellesspisning.

Åpen kafè i 2. etasje v. inngangen til "Stedet"
Vi har Åpen Kafè på tirsdager (like uker). Her kan man få en kopp kaffe og noe å bite i, samt en god prat. Det er mulighet å få en pose med mat for de som måtte trenge det.

Foto av Frelsesarmeens menighetslokale i Fredrikstad
Velkommen til oss i vårt lokale i Farmanns gate!

ARTIKLER FRA FREDRIKSTAD KORPSKONTAKTINFO