Fredrikstad korps

Velkommen til oss!


Vi ønsker å skape en plattform hvor store som små, voksne og barn, kan komme sammen og være med i et kristent fellesskap

Møter og samlinger

På møter og samlinger har vi mye sang og musikk og en relevant bibelforkynnelse samt bevertning inn i mellom

Møte/gudstjeneste

Vi har formiddagsmøte søndager kl. 11.00. Et fellesskap hvor vi synger sammen, hører Guds Ord forkynt av menighetens egne talere eller besøkende.

Sangkvelder

Første søndag i måneden Oktober-April har vi Sangkveld kl. 18.00. Vi bruker egne sang- og musikk-krefter til kvelden og har også besøk av "syngende og spillende" gjester. Er du glad i fellessang er en slik kveld noe for deg. Vi avslutter med kveldsmat/kaffemat. Det er ikke formiddagsmøte på disse søndagene.

Formiddagstreffet "Hyggetimen"

Hver onsdag innbyr vi til et hyggelig formiddagsfellesskap for alle, samlingen starter kl. 11.00. Vi synger felles sanger, hører sang og andakt ved inviterte gjester, samt bevertning bestående av kaffe/te og enkel lunsj

Bønn

Onsdag kveld samles vi til Bønnefellesskap på huset kl. 18.00

Forbønn Har du behov for forbønn, så ta gjerne kontakt m. oss på tlf. 69 31 16 20

Aktiviteter for Barna Vi har hver torsdag hatt samlinger for barna mellom 3-12 år. Samlingene starter vi med felles spisning og deretter synger vi, har andakt, lek og aktivitet. Under pandemien har dette dessverre ikke vært mulig å gjennomføre, men vi åpner opp for dette tilbudet i nærmeste fremtid, følg med på ny info.

Matutdeling

Ta kontakt med Frelsesarmeen Fredrikstad tlf. 413 73 014, ring eller send SMS.

Foto av Frelsesarmeens menighetslokale i Fredrikstad
Velkommen til oss i vårt lokale i Farmanns gate!

ARTIKLER FRA FREDRIKSTAD KORPSKONTAKTINFO