276153696 1291877264631816 5388899446135394285 n

Bli med på Gi Jesus videre-konferansen

FabU er stolt medarrangør av Gi Jesus videre-konferansen 28.–29. oktober – som først og fremst handler om å utruste seg for å snakke med barn og unge om tro, slik at troen blir varig.

Sist oppdatert:

– Vi håper å se DEG på årets konferanse, som blir superbra! sier Majken Toke Solberg i FAbU.

Gi Jesus videre ble arrangert for første gang i 2019 av Misjonskirken UNG, Frikirkens barn og unge, PinseUNG, De frie evangeliske forsamlinger UNG, UNG baptist, Metodistkirken og Frelsesarmeens barn og unge (FAbU).

Om lag 1200 mennesker var den gang samlet i Q42 i Kristiansand, for å bli inspirerte til å gi Jesus videre til barn og unge over hele landet vårt. Mange fra Frelsesarmeen deltok, og tok med tips og ideer hjem til sine korps.

Samarbeid for en slitesterk og varig tro

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut. Om du er frivillig i en menighet eller ansatt; om du har ansvar for de yngste barna eller menighetens eldste; om du har barn eller ikke: Målet er å utruste deg til å snakke med barn og unge om tro, slik at troen blir varig.

Hver for seg betyr både hjem og kirke mye for hva de unge velger å tro på. Men om hjem og kirke samarbeider, vil troen på Jesus i langt større grad formidles til barna slik at den blir slitesterk og varig.

Kirken er verdens lys og har fargen gul; hjemmet er kjærlighetens arnested og har fargen rød. Blander vi dem, får vi oransje. Det er derfor vi sier at Gi Jesus videre er oransje!

Sammen kan vi gi Jesus videre – hele uka!


RELATERTE SAKER