Himmel og due

Forfremmet til herligheten

Vi lyser fred over kommandør Olaug Therese Gulliksens minne.

Sist oppdatert:

Kommandør Olaug Gulliksen sovnet stille inn onsdag 14. juli.

Hun vokste opp i Haugesund der hun også traff sin livsledsager Thorleif Gulliksen. I 1962 giftet de seg og etter hvert kom barna Rolf Åge, Margaret og Inger til familien. I 1966 reiste de til Krigsskolen i Oslo. I juni 1967 ble de beordret til Sauda og året etter til Voss. Her ble deres datter Ellen Marie fød. I 1978 ble Åsmund født.

Etter tre år ved korps, gjorde ekteparet tjeneste ved Håpes dør i Fetsund, hvor Olaug var aktiv i flere aktiviteter på internatet.

Olaug gjorde i flere år tjeneste ved Bestumhjemmet, og i påfølgende år hadde hun ansvar for regnskapene ved flere barnevernsinstitusjoner.

I 1987 kom hun til eiendomsavdelingen på hovedkvarteret og deretter til informasjonsavdelingen. I 1991 ble hun regnskapssekretær for Fretex, før hun i 1996 ble seksjonsleder for misjonsavdelingen, og i 1997 sekretær for kvinneorganisasjonene i territoriet. I 1999 ble ekteparet beordret til tjeneste i Nederland, hvor Olaug fortsatte som sekretær for kvinneorganisasjonene, men denne gang i det Nederlandske territoriet

Den siste ordren ble til det Internasjonale hovedkvarteret i London som sekretær for Frelsesarmeens kvinneorganisasjoner i Europa.

Hun ble pensjonert i april 2007.

Frelsesarmeen takker for lang og tro tjeneste og lyser fred over kommandør Olaug Gulliksen sitt gode minne.

Olaug Gulliksen
Kommandør Olaug Gulliksen

RELATERTE SAKER