PPT Slide wide Second Global Wave of Prayer43

Oppfordrer til global bønn for pandemiofre

24. oktober vil Frelsesarmeen be i alle tidssoner

Sist oppdatert:

Søndag 24. oktober inviteres Frelsesarmeens engasjerte rundt om i verden til delta i den andre globale bønnebølgen for dem som er rammet av Covid-19 og dens konsekvenser.

– I løpet av denne dagen vil vi følge solen når den stiger over hele verden og vi oppfordres til å be, forteller major Thore Paulsen.

Bønneemner

Det er mange som er rammet av pandemien på ulike måter, og fokuset i bønnene kan være:

  • Sorg over tap som fortsatt er vår virkelighet i vår verden - tap av liv, utdanning, sysselsetting, inntekt, familieinteraksjoner, feiring av viktige milepæler i livet - og mye annet
  • Takk for effektive vaksiner og forbønn for rettferdig fordeling av vaksine.
  • Takk for Guds trofasthet og de nye misjonsmulighetene som har dukket opp gjennom denne sesongen
  • Be Gud om visdom for når vi som kirke går inn i en post-pandemisk verden.

Blogg og sosiale medier

I sentrum for bønnedagen er det opprettet en blogg på de internasjonale nettsidene, som du kan følge her.
Bloggen vil gjøre det mulig å dele bønner, refleksjoner og erfaringer rundt hvordan Covid-19 har påvirket mennesker over hele verden. Bloggen deler også innhold fra poster i sosiale medier.

Alle som deler noe på FaceBook, Instagram og Twitter oppfordres til å benytte hæsjtæggen #TSAPrayerWave.

Ved at alt innhold deles på nett, legger man til rette for at mennesker som er i lockdown, eller av andre årsaker ikke kan delta på bønnemøter, kan ta del i bønnedagen.

Bønn hele døgnet

For hvert land er tiden for bønn fra soloppgang til solnedgang søndag 24. oktober, noe som resulterer i at hele verden blir dekket av bønn i totalt 34 timer. Bønnebølgen starter ved soloppgang i Samoa og strekker seg til solnedgang i Hawaii, USA.

Direktestrømming av bønnemøter

Nytt av dette årets bønnebølge er et utvalg av tre direktestrømmede bønnemøter, som hvert finner sted på en annen del av kloden.

  • Klokken 7.00 britisk tid (BST), ledet av major Arif Masih, sekretær for åndelig livsutvikling i Pakistans territorium.
  • Klokken 11.00 BST vil kommissær Bronwyn Buckingham (verdenssekretær for åndelig livsutvikling) lede et bønnemøte fra London, Storbritannia.
  • Klokken 16.00 BST, vil det siste møtet, arrangert av oberstløytnant Carolee Israel, territorial sekretær for åndelig livsutvikling i USAs sørlige territorium, finne sted.

Alle de tre 30-minutters bønnemøtene kan du følge her


RELATERTE SAKER