Sisalveske 2

Sommergaver fra Others

Trenger du en fin sommergave til deg selv eller andre? Hva med å la feriepengene dine bli til et betydningsfullt kjøp for andre?

Sist oppdatert:

Hvorfor ikke ta med deg flotte produkter fra Others inn i sommerferien? I nettbutikken finner du mange flotte sommer- og reiseartikler som har gitt noen en jobb å gå til og en rettferdig lønn.

Kanskje kjenner du noen som har bursdag i sommer? Hos Others finner du mange fine produkter som kommer til god nytte i hverdagen. Det er gaver med mening til både deg, mottakeren og produsenten.

Others er Frelsesarmeens konsept for etisk og rettferdig handel

Gjennom tilrettelagte arbeidsforhold, en rettferdig lønn og internasjonale salgsmuligheter ønsker vi å skape muligheter for en inntekt og et verdig arbeid. Det er spesielt viktig for oss å legge til rette for kvinners muligheter til å delta i arbeidslivet og skaffe seg en selvstendig inntekt.

Våre produsenter rekrutteres gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid i produksjonslandene – herunder blant annet prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, og prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel.

I 2021 har Others aktiv produksjon i Bangladesh og Kenya, hvorav førstnevnte er vårt største produksjonsland som vi har arbeidet i siden 1997. I Bangladesh er det nå ca. 760 mennesker som helt eller delvis får sin daglige inntekt gjennom Others produksjonen. Les mer her


RELATERTE SAKER