Kongress 2019 153 beh
Fra Frelsesarmeens kongress i 2019. • Foto: Kristianne Marøy

Velkommen til kongress i 2023

Forrige gang Frelsesarmeen i Norge, Færøyene og Island samlet seg til kongress var i 2019. I sommer skjer det igjen!

Sist oppdatert:

Lestu þessa grein á íslensku


Frelsesarmeen inviterer til storsamling for medlemmer, ansatte, frivillige og andre som ønsker å delta, på Nova Spektrum, Lillestrøm fra 29. – 2. juli 2023. Dette er et åpent og offentlig arrangement – og alle er velkommen!

I mange år arrangerte Frelsesarmeen årlige kongresser i Norge. Fra 2020 arrangeres kongressene annethvert år, men pandemien satte en stopper for det planlagte arrangementet i 2021. Nå er heldigvis verden åpen igjen – og alt ligger til rette for at vi kan glede oss til å møtes til kongress til sommeren.

Mangfold av aktiviteter

Programmet er foreløpig ikke klart, men formålet for helgen er derimot krystallklart.

– Vi ønsker at dette skal være et sted som bobler av liv og glede, med valgmuligheter for spennende ting å være med på, gode værested for alle generasjoner, der det også er god tid til å sitte og prate og ta en kaffe. Dette blir en helg til inspirasjon og oppbyggelse, med godt innhold for alle sanser, forteller Ann Pender, programsjef i Frelsesarmeen.

Utnevnelse av nye offiserer

Torsdag 29. juni utnevner kommandørene fire norske kadetter til løytnanter - og offiserer – i Templet korps. Så om du skal delta på kongressen på Lillestrøm, kom gjerne til Oslo dagen før og delta på dette territoriale arrangementet.

NOVA Spektrum Møterom 1920x1080 62
Sal
NOVA Spektrum Bygg 04 1920
Lobby 1 2

RELATERTE SAKER