![Toro slumstasjonen Irene 8664 beh](https://frelsesarmeen-web.s3.eu-north-1.amazonaws.com/frelsesarmeen/Aktuelt/_heroImage/toro-slumstasjonen_Irene-8664-beh.jpg)
TORO gir bort ferdigretter til Frelsesarmeen
TORO har levert ut 800 ferdigretter med Chili sin Carne til Slumstasjonen. Behovet for mat er stort og etterspørselen øker.
TORO har over mange år gjennom samarbeidet «Suppe til folket» bidratt med suppe til Frelsesarmeens hjelpetiltak landet rundt. I forbindelse med covid-19-krisen ønsker TORO å bidra litt ekstra.
Økende behov for mat
– Vi vet at det i forbindelse med korona-situasjonen nå er enda flere som trenger litt ekstra hjelp og varme. Derfor gir vi nå både ut ekstra porsjoner med supper, gryter og vafler til Frelsesarmeen, forteller Anna Neteland, som er ansvarlig for samarbeidet i TORO.
TORO har i tillegg til å levere 800 ferdigretter med Chili sin Carne, også levert tre kilo ferdigsauser til Frelsesarmeens storkjøkken i Oslo. Der lages det 160 liter gryte hver dag for utdeling, og tilskuddet fra TORO er kjærkomment.
Tidligere i vår har TORO gitt til sammen over 20 000 poser med TORO Supper og Gryter, noe som tilsvarer 80 000 porsjoner. I tillegg ga de en pall med TORO vafler til Frelsesarmeen, noe som tilsvarer 24 000 vaffelhjerter.
Stor betydning i en vanskelig situasjon
– Vi opplever nå et økt behov i en vanskelig tid, og at TORO velger å gi litt ekstra, er av stor betydning, sier Richard Tybring Aune, event- og kampanjerådgiver i Frelsesarmeen.
– Vi håper dette vil være med på å hjelpe og glede mange som trenger det aller mest i denne tiden, avslutter Anna Neteland fornøyd.
RELATERTE SAKER
-
Se hele det nye hovedstyret
Her offentliggjøres de siste styremedlemmene
-
Eksterne styremedlemmer klare
Frelsesarmeens nye hovedstyre styrkes med tungvektere fra samfunn, forvaltning, ideell sektor og næringsliv.
-
Hver sjette nordmann opplever seg selv som fattig
I Frelsesarmeens fattigdomsbarometer for andre kvartal svarer 1 av 6 nordmenn at de helt eller delvis regner seg selv som fattig. 4 av 10 nordmenn svarer at de kutter ned på matkjøp eller spiser mer usunn mat på grunn av økonomien.