Banksjefen som skiftet beite


Tori Hauglund Berge byttet ut bank og finans med Frelsesarmeen.

• Foto: Mette Randem/Haakon Sand / Tekst: Marit Dehli-Johannesen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 7, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Jeg er veldig glad i mennesker og vil at andre skal kjenne at det er godt å være med i et fellesskap. Jeg vil gjerne være med å peke på at det er noe som er større enn meg selv.
– Tori Hauglund Berge, strategisk rådgiver i Frelsesarmeen
Til venstre: en rød kaffekopp med hjerte tegnet i melka, til høyre: folkemengde inne på Resepsjonen, Kristiansand, under kafeåpning.
Til venstre: en rød kaffekopp med hjerte tegnet i melka, til høyre: folkemengde inne på Resepsjonen, Kristiansand, under kafeåpning.
En god kopp barista-kaffe og en god prat – kafé-konseptet Resepsjonen er ett av mange nye satsningsområder i Frelsesarmeen. (Foto: Mette Randem)
Tori Berge kikker ut av døra på kafeen Resepsjonen i Markens i Kristiansand
– Vi ønsker å være her for folk som kommer til Resepsjonen, sier Tori Hauglund Berge. Hun har tro på at den nye kaffebaren i Kristiansand blir et møtested mellom folk flest og Frelsesarmeen. (Foto: Mette Randem)
37 A2878 Tori Hauglund Berge BEH
– Dette er en av de beste jobbene jeg har hatt. Målet for strategien er at alle skal se gleden av å jobbe sammen, at alle er viktige og del av et stort puslespill, sier Tori Hauglund Berge, strategisk rådgiver i Frelsesarmeen. (Foto: Haakon Sand)

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent