Haugenstua matservering 24 beh nett

Drabantene

Frelsesarmeen har alltid vært opptatt av å finne nye metoder for å nå mennesker. På Haugenstua har to unge offiserer fått en oppgave som mangler sidestykke.

• Foto: Kristianne Marøy / Tekst: Kenneth Juel Stavik / Hentet fra Krigsropets sommernummer 2020
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Det er så spennende å få være med å definere hva Frelsesarmeen skal være i Groruddalen
– Thea Karlsdóttir Welander, løytnant, leder for Frelsesarmeens nystartede arbeid i Groruddalen.
Thea og Andreas Welander står under et blomstrende epletre. De smiler til kameraet.
Løytnant Thea Karlsdóttir Welander og kaptein Andreas Wederhus Welander er svært glade for å kunne utføre sin offiserstjeneste i Groruddalen.
Felipe Castro (t.v) og Andreas Welander (t.h)  står i kjøkkenviduet hvor de deler ut mat. De har på seg forklær med Frelsesarmeens logo. Andreas holder en åpen boks med mat i hånda.
Andreas (t.h.) og Felipe håper å få på plass de nødvendige lisensene, slik at de kan selge billige middager til menneskene i området. I mellomtiden gis maten bort gratis.
Felipe Castro arbeider på kjøkkenet. Han har dratt ned munnbindet og smiler til kameraet mens han pakker middag ned i en take away-boks.
Flere frivillige hjelper til på kjøkkenet, blant andre den lokale artisten Felipe Castro.
Like viktig som å fortelle budskapet, er å leve det ut. Så tror vi det får ringvirkninger.
– Andreas Wederhus Welander, kaptein, leder for Frelsesarmeens nystartede arbeid i Groruddalen.
Thea Karlsdóttir Welander står i døråpningen inn til det nye studioet som har kommet på plass i et lite, rødt hus på gårdstunet. Hun smiler til kameraet.
Thea vil gjerne at mange unge fra nærmiljøet benytter seg av det flotte studioet som er satt opp i en av bygningene på gården. Her skal det skapes og spilles inn musikk.
Bildet viser det unge ekteparet som står på en stor platting på den nedre delen av gårdseiendommen. De speider utover området som de har fått ansvaret for.
To spente og optimistiske offiserer speider utover nabolaget. Håpet er å bli kjent med så mange som mulig av menneskene i området.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent