En Butikk For Verdighet

En butikk for verdighet

Frelsesarmeens rop om hjelp er blitt hørt. I august åpnet dørene til Fellesskap for mat.

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Marit Dehli-Johannesen
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bjørn Løvdahl, leder av Frelsesarmeen i Moss. står sammen med koordinator Ine Lindberg fra Kirkens Bymisjon i Norges første matutdelingsbutikk.
– Dette er over all forventning. Vi føler en vanvittig glede over at vi fikk det til, sier major Bjørn Løvdahl i Frelsesarmeen. Sammen med koordinator Ine Lindberg fra Kirkens Bymisjon ønsker han velkommen til Norges første matutdelingsbutikk.
Marit Løvdahl fra Frelsesarmeen i Moss og frivilligkoordinator Tone Kjøniksen Dalaasen, også fra Frelsesarmeen i Moss.
Marit Løvdahl fra Frelsesarmeen i Moss og frivilligkoordinator Tone Kjøniksen Dalaasen, også fra Frelsesarmeen i Moss.
Major Marit Løvdahl har fått med seg gode medhjelpere til matutdelingen,. en av dem er frivilligkoordinator Tone Kjøniksen Dalaasen.
Portrettbilde av koordinator for mattilbudet Fellesskap for mat i Moss, Ine Lindberg fra Kirkens bymisjon.
– Vi er den eneste butikken som ikke ønsker oss flere kunder. Folk vil jo klare seg selv, sier koordinator Ine Lindberg fra Kirkens bymisjon. Sammen med Frelsesarmeen, Evangeliesenteret og Moss kommune ønsker hun å hjelpe folk med tiltrengt påfyll til kjøleskapet.
Bilde av kjøleskapsdørene med mat på kjølerom. På veggen står det matsikkerhet.
Både bærekraft og matsikkerhet står i høysetet på Fellesskap for mat. De har valgt å koble tilbudet med innsatsen mot matsvinn med et prosjekt kalt «Stopp matsvinn Moss».
Per Magnus Lindberg fra Kirkens Bymisjon deler ut mat ved en av butikkhyllene.
Per Magnus Lindberg fra Kirkens Bymisjon er en av åtte frivillige guider som står klare til å lose folk gjennom butikken, slik at de får fylt handlekurven med det de ønsker.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent